EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
21 Декември 09, 15:17 / Автор: EventsTeam
Ивайло Христов за първи път на сцената на Модерен Театър
Зрителите ще имат шанса да видят Ивайло Христов в ролята на Чичото. Предизвикателство за актьорския състав и приятна тръпка за режисьора – спектакълът на 28декември гарантира да се превърне в истински театрален празник на сцената на Модерен Театър.
След супер успешния старт на новата постановка на Модерен Театър – ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА, режисьорът на постановката и артистичен директор на най-младия театър в София ще изиграе инцидентно една от ролите в последното представление на пиесата на 2009г.

Зрителите ще имат шанса да видят Ивайло Христов в ролята на Чичото. Предизвикателство за актьорския състав и приятна тръпка за режисьора – спектакълът на 28 декември гарантира да се превърне в истински театрален празник на сцената на Модерен Театър.

Дългоочакваната постановка, която поради технически причини забави своето раждане събуди завиден зрителски интерес към най-новата сцена в оформилия се втори театърален канал в столицата – районът около парка „Заимов” и бул.”Евлоги Георгиев”. 

Спечелени от силните млади актьорски имена като Иван Бърнев, Иван Радоев, Стефан Спасов, Явор Бахаров и Ованес Торосян, както и брилянтното изпълнение на очарователните дами Стефания Колева и Кристина Янева приятелите на театъра със сигурност намериха своят нов хит за сезон 2009/2010.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=265734&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1314