EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
17 Декември 09, 15:51 / Автор: EventsTeam
С множество забавления и весели мигове ще зарадва ПФОЕ Мол своите посетители в дните преди Коледа
Първата изненада е мега концертът на Денс клуб „Огледало”, чиито възпитаници ще представят цялата палитра от танцови умения.
Предстоящите празнични събития ще бъдат наситени с емоции за малки и големи.

Първата изненада е мега концертът на Денс клуб „Огледало”, чиито възпитаници ще представят цялата палитра от танцови умения. Професионалните учители на „Огледало” преподават танци на своите ученици в над 16 танцови дисциплини, събрани в 24 различни класа за възраст от 3 до 60 години. Общо над 35 различни танца са заложени в учебната програма на „Огледало”.

На 17 декември от 19.00 ч. в ПФОЕ Мол клуб „Огледало” ще направи грандиозно танцово парти. Учениците на клуба ще покажат онова, което са научили през годината и ще бъдат звездите на вечерта със своите изпълнения. Участие ще вземат над 150 представители на класовете за народни танци, латиноамерикански танци, Салса, Аржентинско танго, стандартни танци, спортни танци за деца, класически балет, ориенталски танци.

Вечерта ще предложи и демонстрации на състезателните двойки и учителите по танци от клуба. Всички гости на събитието ще станат част от голямото танцуващо семейство на „Огледало” и магията на танца. Входът е свободен!

Като продължение на мега концерта, ПФОЕ Мол кани своите малки посетители да се забавляват на 20 декември от 10:30 ч. на детско Коледно парти с Дядо Коледа и Снежанка, детска дискотека, фокуси, игри с балони и още много изненади! Малчуганите ще могат да се срещнат и с Дядо Коледа и Снежанка в дните от 18 до 24 декември от 16,30 до 19,30 часа. Онези, които са решили да направят снимка за спомен, ще имат възможност да я получат на специална празнична цена.

Като на всеки празник музиката допълва най-красивите мигове. На 23 декември от 17,00 ч. ПФОЕ Мол подарява на всички Коледен концерт със звездата от Music Idol Ивайло Донев, а грациозните изпълнения на възпитаниците на Денс клуб Огледало ще продължат да радват гостите на всички празнични събития.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=265541&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1387