EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
18 Декември 09, 18:30 / Автор: EventsTeam
Изложбата "Лицата на невидимото" гостува на Първа инвестиционна банка
Изложбата включва фотоси, придружени от кратки поетични пояснения, които отразяват пътешественическите впечатления на автора. Той обхожда шест населени места в Западна България, в които граждански организации или групи работят по различни теми, обединени от религиозното си и етническото разнообразие – католици, православни и християни, българи, роми, турци, банатски българи...
Клоновете на Първа инвестиционна банка на бул. „България” 81 Г и на бул. „Драган Цанков” са домакини на фотографската изложба на Тихомир Илиев „Лицата на невидимото”. Предвиждат се и благотворителни разпродажби на фотоси в различни формати, като средствата ще се събират в благотворителния фонд „Западна България”, учреден от Фондаци „Работилница за граждански инициативи”.

Изложбата включва фотоси, придружени от кратки поетични пояснения, които отразяват пътешественическите впечатления на автора. Той обхожда шест населени места в Западна България, в които граждански организации или групи работят по различни теми, обединени от религиозното си и етническото разнообразие – католици, православни и християни, българи, роми, турци, банатски българи... Общото за всички тях е и обединението около някаква значима за местната общност идея, около която цялата общност работи, с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”.

Изложбата ще гостува в Първа инвестиционна банка до 11 януари 2010 г., след което ще се отправи на пътешествие из страната. Градовете, в които тя ще бъде поставена, са Стара Загора, Варна, Пловдив, Габрово, Русе и Бургас. Концепцията на изложбата е да пътува из пространства, които не са непременно обозначени като културни – за да може посланието й да достигне до по-широк кръг посетители, а не само до тези, които следят редовно културния афиш.

Повече за проекта и за пътя на изложбата може да намерите на адрес: http://www.thefacesoftheinvisible.blogspot.com/

Изложбата се реализира с медийното партньорство на списанията „За хората”, „Обекти”, „Осем” и „Програмата”. Организатор на изложбата е фондация „Работилница за граждански инициативи”, а реализирането й се осъществява с финансовата подкрепа Американската агенция за международно развитие, Балканския тръст за демокрация и фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=265234&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1492