EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
16 Декември 09, 15:15 / Автор: EventsTeam
Магазин Public във Варна предлага богато разнообразие от високотехнологични продукти, музика, филми, книги и игри
Магазин Public ще бъде домът на Дядо Коледа, който ще радва малчуганите и порасналите деца по време на Коледно-Новогодишните празници.
Магазин Public е не просто магазин с богато разнообразие от високотехнологични продукти, музика, филми, книги и игри. Магазин Public ще бъде домът на Дядо Коледа, който ще радва малчуганите и порасналите деца по време на Коледно-Новогодишните празници. А за тези, които не успеят да дойдат в Public, за да споделят желанията си с белобрадия старец, магазинът разполага и с гореща линия, където всеки е добре дошъл вместо с писмо, да си поръча каквото си поиска с едно телефонно обаждане. 

За тези, които не обичат да обикалят в магазин, но обичат да правят подаръци. За онези, които нямат време, но пък имат желание да подарят на близките или на себе си подарък. Не само за жителите на Варна, но и за тези на цяла България, които все още си нямат магазин Public в своя град, но вече имат дълъг списък с подаръци. За всички тях, Public предлага уникална услуга и то през цялата година – поръчка по телефона и доставка до всеки край на България на който и да е продукт от каталога на магазина. А Public предлага богат избор от най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, или играчки до безкрай. Защото в Public, забавленията живеят целогодишно.

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. До момента вече има открити четири магазина Public в Гърция и два в Кипър. Магазините Public са основани като магазини за забавление, които предлагат голямо разнообразие от продукти за забавление за модерните и взискателни потребители. Магазините Public създават и нов навик за пазаруване, както и представят иновативната концепция за „ритейлтейнмънт”.

В модерната обстановка на Public потребителите имат голям избор от високотехнологични продукти, музика, филми и книги и преди всичко, незабравимо и весело преживяване в дружелюбна и приятна атмосфера, чрез многобройните активности в магазина: презентации на книги, концерти на живо, тестове на живо на най-новите продукти, и в допълнение много услуги като детски кът, кафене, безплатно сърфиране в мрежата, продажба на билети за най-горещите събития, туристически услуги и билети.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=264998&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1165