EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Недвижими имоти

Вземи в gLOG
15 Декември 09, 23:37 / Автор: EventsTeam
Globe Trade Centre България инвестира 300 млн. евро в четири мола
Общата площ на четирите проекта GALLERIA, развивани от GTC България, надхвърля 300 000 кв. м., а инвестицията в тях възлиза на над 300 млн. евро.
Новият мениджмънт на GTC България – българското подразделение на един от водещите инвеститори в Централна и Източна Европа с дейност в сектора на търговски, офисни и жилищни сгради – се представи на официална пресконференция днес.

Работата на компанията и развитието на проектите в България беше представено от Шалом Мор, мениджър на GTC за България, Давид Регев, управител търговски центрове, и Ивана Божичевич, лизинг и маркетинг директор на GTC в България.

В момента компанията развива четири големи проекта с марката GALLERIA, част от едноименната международна верига търговски центрове. 

Galleria Stara Zagora отваря врати в края на август 2010 г. Строителството се движи по план, а сред наемателите ще бъдат Cinema City, хипермаркетът Mеrcator, Domo electronics, Deichmann и Reserved. Предстои да бъдат финализирани договорите за наем с групата Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius), DM и други международни марки. 

Другите два проекта в процес на изграждане са Galleria Varna, която ще бъде открита през пролетта на 2011 г., и Galleria Burgas, която се очаква през есента на 2011. Galleria Russe е в предстроителна фаза с оглед на ситуацията на пазара, като все още не е определена дата за началото на строителните работи. 

Общата площ на четирите проекта GALLERIA, развивани от GTC България, надхвърля 300 000 кв. м., а инвестицията в тях възлиза на над 300 млн. евро. Финансирането на проектите се подкрепя от UniCredit Булбанк, МКБ, OTP и Европейската банка за възстановяване и развитие.

Шалом Мор сподели: „С тези четири проекта България е голямо предизвикателство за мен и моя екип. След 9 месеца очакваме откриването на първия ни търговски център в страната – в Стара Загора. Независимо от трудните условия на пазара, строителството върви с пълна сила, а вече сме си осигурили и популярни наематели.”

В областта на търговските центрове портфолиото на GTC Group включва 18 проекта в района на Централна и Източна Европа, като акцентът неизменно се поставя върху високата ефективност на разработваните проекти в унисон с международните стандарти, както и върху партньорството с най-успешните европейски и местни търговски марки. В географски план инвестициите на GTC се насочват към проекти в големите градове, като се обмисля и възможност за проект в София. 

GTC Bulgaria – мениджърски екип

Шалом Мор, мениджър за България и управляващ директор на GTC в България и Словакия.

От 1970 до 2000 г. Шалом работи по редица национални проекти в Израел и Източна Африка. Има богат опит в изграждането и управлението на молове. От 2000 до 2004 г. е главен инженер на Plaza Centers, фирма, която изгражда молове в Будапеща. През 2004г. Шалом става част от екипа на GTC Group.

Давид Регев, управител търговски центрове в GTC България

Давид има над 20 години опит в недвижимите имоти и 13 години опит в развитието и управлението на търговски центрове в Израел, Румъния, Молдова, Грузия и Кипър. Част от екипа на GTC от 2009г.
Абрахам Перец – главен инженер на GTC България

Перец има 42 години опит в инженерни и строителни проекти, като 25 от тях посвещава на различни инфраструктурни и военноморски проекти в Израел. През последните 12 години Перец работи в сферата на недвижимите имоти, включително проекти за търговски центрове. Присъединява се към екипа на GTC през 2008 г.

Ивана Божичевич, лизинг и маркетинг директор на GTC България. 

Работила е като управител на Colliers Хърватска, където ръководи екип за набиране на наематели и активно участва в преговорите при подписване на договори за наемане на площи в Avenue Mall, Загреб. От 2005 г. насам с нейна помощ са подписани повече от 100 договора за наем, в т.ч. с повечето международни наематели на пазара в Централна и Източна Европа.

Зив Гиги, финансов мениджър на GTC България

Повече от 5 години Зив работи като финансов мениджър на компании в сферата на недвижимите имоти в Централна и Източна Европа, Израел и Кипър. Става част от екипа на GTC през 2008 г.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=264890&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.082