EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
11 Декември 09, 15:23 / Автор: EventsTeam
Първа инвестиционна банка с три награди за благотворителност на Петата годишна дарителска конференция
Наградата „Най-щедра компания” бе присъдена на Първа инвестиционна банка за най-голям процент от печалбата, който е използван за благотворителност – ПИБ е отделила 1,4 на сто от печалбата си за дарения.
Първа инвестиционна банка получи наградата «Най-щедра компания» от Българския дарителски форум и Клуба на корпоративните дарители. Банката беше отличена още и с първо място в категория "Най-голям обем на финансови дарения" и с трето място в категория "Най-голямо дарение на доброволен труд на служителите".

Наградата „Най-щедра компания” бе присъдена на Първа инвестиционна банка за най-голям процент от печалбата, който е използван за благотворителност – ПИБ е отделила 1,4 на сто от печалбата си за дарения. Първото място в категорията "Най-голям обем на финансови дарения" бе отсъдено на банката за дарения в размер на 783 400 лв.

Наградите от името на Първа инвестиционна банка получи изпълнителният директор Мая Георгиева по време на Петата годишна дарителска конференция „Партньорства за по-ефективна благотворителност”.

В рамките на конференцията Мая Георгиева представи и програмата на ПИБ за корпоративна социална отговорност. Тя подчерта, че банката е инвестирала над 200 000 лв. за развитие на умения за самостоятелен живот на децата, лишени от родителски грижи, както и че са дарени общо над 3 400 000 лв. в подкрепа на други обществени инициативи. 

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=264359&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1519