EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
10 Декември 09, 23:52 / Автор: EventsTeam
Откриха 12-тата софийска BILLA в жк "Света Троица"
Чистата търговска площ на поредния супермаркет е 700 м2. Той разполага с четири каси и персонал от 49 служители. Има паркинг с 40 места.
От днес софиянци могат да пазаруват в новооткритата BILLA на ул. Цар Иван Александър №27 в кв. Света Троица. Това е 12-ти супермаркет за веригата в столицата.

Чистата търговска площ на поредния супермаркет е 700 м2. Той разполага с четири каси и персонал от 49 служители. Има паркинг с 40 места. Съобразен е с тенденцията BILLA да открива по-удобни формати в сърцето на града за улеснение на ежедневния пазар на клиентите. В удобните формати на веригата е представен богат асортимент и от собствената марка clever, която предлага най-добрите цени без компромис с качеството.

В помощ на жителите на квартала, известен като Цветна борса, са характерните за BILLA 4 начина за спестяване: ‘БИЛЛА card’ - карта за събиране на бонус-точки, които всеки месец се преобразуват в левови отстъпки; 'БИЛЛА +’ за различни промоции; ‘Ниска цена’ – син етикет, който показва най-евтините продукти и продуктите clever от всяка стокова група и ‘Акция’, в която влизат артикулите с намаление в акционната брошура.

Останалите супермаркети на BILLA в София се намират в кварталите Дружба, Младост 1 и 4, Подуяне, Мотописта, Илинден, Надежда, Люлин, Славия, Овча купел 1 и в центъра при метростанция “Св. Климент Охридски”. Компанията има общо 57 супермаркета на национално ниво.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=264294&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.15