EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Банки и финанси

Вземи в gLOG
09 Декември 09, 20:18 / Автор: EventsTeam
„Делтасток“ АД интегрира MT4 със своята платформа Delta Trading™
Клиентите на компанията ще могат да се възползват от възможностите на двете платформи едновременно, като търгуват с 68 валути и повече от 1000 Договори за разлики върху фючърси на стоки, ETF-и, метали, акции и индекси.
“Делтасток” АД интегрира МТ4 със своята платформа Delta Trading™ под името Deltastock Trading Package. Клиентите на компанията ще могат да се възползват от възможностите на двете платформи едновременно, като търгуват с 68 валути и повече от 1000 Договори за разлики върху фючърси на стоки, ETF-и, метали, акции и индекси. Предлагането на двете платформи в пакет е уникално като услуга в световен мащаб като позволява да се ползват предимствата на MT4 по отношение на графики и автоматизирана търговия от една страна и търговията през реален ECN в Delta Trading™ от друга.

Съчетаването на опростения и удобен за много търговци интерфейс на MT4 с богатството от функции, предпочитани от професионални търговци ползващи Delta Trading™, предопределят успеха на синергията между двете платформи. Търгуващите могат да пускат поръчки през Deltastock MetaTrader 4 - demo, които ще бъдат изпълнявани като пазарни поръчки без рекотиране в платформата на компанията - Delta Trading™. Системата работи посредством интерфейс за връзка с MetaTrader 4 - Meta-Delta 2.0, която синхронизира позициите от платформата MetaTrader 4 към платформата Delta Trading™.

С предоставянето на новата си услуга, „Делтасток“ АД таргетира привързаните към търговия с MT4 потенциални клиенти, като им позволява достъп до пълната функционалност на две платформи от една сметка – услуга която не могат да получат от предлагащите само платформата MetaTrader 4 брокери. Допълнително предимство, което получават клиентите на „Делтасток“ АД, е блокирането на марджин само на база нетна позиция за даден инструмент, а не за всяка търгувана насрещна позиция поотделно.Същият е принципът и при начисляване на ролоувър за деня - само върху нетната открита позиция.

Освен това всички клиенти на “Делтасток” АД могат да се възползват от:
- разнообразни бонус програми, организирани от компанията (повече информация на http://www.deltastock.com/bulgaria/promotions/promotions.asp);
- ежедневни технически анализи на най-търгуваните валутни двойки;
- професионални уебинари на актуални икономически теми, които да подпомогнат търговците при опознаването на платформите и изграждане на печеливши стратегии;
- видео уроци за работа с платформата на компанията и др.

Повече информация за Deltastock MetaTrader 4 може да намерите, ако посетите нашата страница, посветена на Deltastock Trading Package. (http://www.deltastock.com/bulgaria/platforms/Deltastock_MT4.asp)

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=264143&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2024