EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
08 Декември 09, 09:18 / Автор: EventsTeam
Тони Димитрова ще пее за подпомагане на децата от най-зелената градина на Варна на 14 декември
На 14 декември от 19,30 ч. в хотел „Романс” в курорта „Св.Св. Константин и Елена” ще гостува любимата на всички Тони Димитрова, която ще подкрепи със своето участие благородната кауза за подпомагане на Логопедична Детска Градина No 20 "Бриз" (Град Варна).
Логопедична Детска Градина No 20 "Бриз" (Град Варна) е детска градина за деца със специални нужди, в които се обучават 120 малчугани.

Дворът на градината е с площ от над 12 декара в самото сърце на Морската градина, но поради липса на средства и работна сила, мястото не е достатъчно поддържано, има опасни настилки, по-голямата част от катерушките са метални и ръждясали.

Община Варна вече се ангажира да подпомогне проект, с който ще се стартира облагородяването на двора, неговото почистване, правилно озеленяване и подмяната на детските съоръжения в него. За изпълнение на проекта са необходими обаче и допълнителни средства. По идея на ръководството на Логопедичната градина, мястото може да се превърне в двор за игра и събития за всички деца от гр. Варна, които ще могат заедно със своите родители и приятели да прекарват весели и спокойни моменти на едно голямо зелено пространство, което е напълно защитено и оградено.

С оглед подпомагане на проекта, е планирано коледно събитие, чиято цел е да набере част от допълнително необходимите средства.

На 14 декември от 19,30 ч. в хотел „Романс” в курорта „Св.Св. Константин и Елена” ще гостува любимата на всички Тони Димитрова, която ще подкрепи със своето участие благородната кауза.

Гостите ще се насладят на музиката и на Иво Донев от Music Idol`2, на изпълнения на детски танцови формации, както и на коледни кулинарни изненади, томбола с много награди, търг на ценни предмети, уникален коледен базар, част от приходите от който ще бъдат дарени на каузата.

Цената на куверта е 70 лева, а организаторите се надяват, че варненци ще подкрепят събитието!

За заявка на куверти: PR Agency Anettevents, office@anettevents.com, mobile: +359.885.070.895 

Информация за Благотворителна вечер за децата от Логопедична Детска Градина No 20 "Бриз" (Град Варна), 14.12.2009 г.

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1483