EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
07 Декември 09, 14:56 / Автор: EventsTeam
Спиди Нет ще си партнира със застрахователен брокер Карол Стандарт
Освен това компанията започва да предлага чрез своя колцентър и денонощен асистънс при възникване на застрахователни събития на всички клиенти на Спиди Нет и Карол Стандарт. Операторите в колцентъра на Спиди Нет вече са преминали специално обучение за работа с клиенти на застрахователните услуги.
Столичният телекомуникационен оператор Спиди Нет (http://www.speedy-net.bg/) разширява диапазона на предлаганите услуги в партньорство със Застрахователен брокер Карол Стандарт. Карол Стандарт е част от финансовата група Карол (http://www.karoll.net). Съвместно ще се предлагат всички видове застрахователни продукти- Автокаско, Гражданска отговорност, Имущество, застраховки”Живот” и „Злополука”, на водещите застрахователни компании на българския пазар.

Освен това компанията започва да предлага чрез своя колцентър и денонощен асистънс при възникване на застрахователни събития на всички клиенти на Спиди Нет и Карол Стандарт. Операторите в колцентъра на Спиди Нет вече са преминали специално обучение за работа с клиенти на застрахователните услуги.

„Нашият колцентър е едно от звената, в които сме инвестирали най-много средства през последните месеци. Днес в него работят висококвалифицирани специалисти, внедрени са най-модерните решения за обслужване на клиенти от Cisco Systems и това ни позволява да използваме този ресурс за нови типове бизнес. Другият важен фактор при разширяването на дейността е откриването на подходящите партньори и аз се радвам, че в сферата на застраховането ще си сътрудничим с водеща компания, каквато е Карол Стандарт“ - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.
Операторът предлага на своите потребители бърз и лесен достъп до най-популярните застрахователни услуги, спестявайки тяхното време и съобразявайки се с техните предпочитания при избора на застрахователна компания. Освен това всички потребители на телекомуникационните услуги на компанията ще получат и отстъпки в цените, ако закупят застраховка от Спиди Нет.

Повече за Спиди Нет

Спиди Нет е водещ оператор, предоставящ телекомуникации, услуги по сигурността и денонощно обслужване на граждани и фирми на територията на София. Компанията работи както с корпоративни клиенти, така и с крайни потребители. Спиди Нет е създаден през 2004 г., като частна компания със 100% българско участие и за кратко време се налага като един от най-бързо развиващите се Интернет доставчици в столицата. Днес Спиди Нет разполага с пълно оптично покритие на територията на София, както и с най-новото поколение оборудване на Cisco Systems, за анализ на съдържанието на трафика – Service Control Engine. Това позволява на компанията да предложи широка гама от висококачествени телекомуникационни услуги и услуги по сигурността, съобразени с конкретните изисквания на клиентите си. Повече информация за предлаганите от Спиди Нет услуги е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1571