EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
27 Ноември 09, 19:14 / Автор: EventsTeam
BILLA откри три нови супермаркета в Пловдив, Перник и Габрово
Тази седмица три нови супермаркета BILLA отвориха за клиенти, като с тях веригата вече има 56 собствени магазина на национално ниво. Откриването на втора BILLA в Перник и четвърта в Пловдив бе последвано от откриването на супермаркет и в новия TERRA MALL Габрово.
Австрийската верига гони рекорди не само по брой собствени обекти, но и по достъпност на локациите им, качествени продукти и приятна среда за пазаруване.

BILLA е все по-близо до клиентите си с по-малки формати магазини в централните части на големите градове. За девет години присъствие на българския пазар компанията откри 45 супермаркета в страната и 11 в София.

Освен регулярната седмична брошура супермаркетите на веригата в страната вече са достъпни и коледните предложения на BILLA, както и вече традиционните брошури от програмата BILLA календар с топ предложение за всеки ден от седмицата.
Разрастването на веригата за тази година не приключва с месец ноември. През декември предстои да бъдат открити още 8 супермаркета в различни градове. BILLA пораства в София, Панагюрище, Нова Загора, Стара Загора, Плевен, Смолян и Русе, където отварят врати два нови магазина.
BILLA Перник

От сряда перничани могат да пазаруват в новата BILLA в квартал Изток, ул. “Юри Гарагин” №1. Това е втори супермаркет от веригата за града.

Чистата търговска площ на супермаркета е 1 000 м2. Разполага с паркинг с 130 места и 5 каси. Супермаркетът открива 50 нови работни места в града, с които общият брой на заетите във веригата става 115.

BILLA Пловдив

Само месец след откриването на 3-тия си супермаркет в град Пловдив BILLA България откри 4-ти магазин в града на тепетата на бул. “Цариградско шосе” №78

Чистата търговска площ на супермаркета е 1 000 м2. Разполага с паркинг с 40 места. 5 каси и персонал от 60 служители ще се грижат за приятното и изгодно пазаруване на пловдивчани. Общият брой на работните места в четирите супермаркета става 301.

BILLA TERRA MALL Габрово

Вчера заедно с откриването на TERRA MALL Габрово отвори врати и разположената на партерния етаж BILLA. Това е втори супермаркет на веригата в града.

От австрийската верига супермаркети са убедени, че впечатляващият търговско-развлекателен център ще добави ново качество за потребителите в Габрово и региона и за BILLA е важно да присъства като един от търговските обекти в него. Това е още една възможност за компанията да развива своята политика за свежи и качествени продукти на ниски цени и за богат набор от потребителски промоции. 

Чистата търговска площ на супермаркета е 800 м2. 4 каси и персонал от 55 служители ще се грижат за приятното и изгодно пазаруване на габровци. Общият брой на работните места в двата супермаркета в града става 121.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=262374&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1693