EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Банки и финанси

Вземи в gLOG
18 Ноември 09, 20:32 / Автор: EventsTeam
ПИБ отвори официално новия си офис в София
Първа инвестиционна банка отвори вчера официално вратите на новата сграда на бул. “България” №81Г с освещаване на сградата и банковия салон.
Първа инвестиционна банка отвори вчера официално вратите на новата сграда на бул. “България” №81Г с освещаване на сградата и банковия салон.

В новата сграда на ПИБ клиентите вече могат да намерят Дайнърс клуб България и дирекциите: “Картови разплащания”, “Международни разплащания”, “Маркетинг, реклама и ВО”, “Управление на човешките ресурси”, “Кредитиране на МСП”, “Продажби”, “Операции и IT”, „Виртуален банков клон” “Административна” и „Финансово-счетоводна”.

Сред дългосрочните стратегически цели на ПИБ е предоставянето на максимално високо качество на клиентското обслужване и като така Банката се стреми да посреща винаги нуждите на своите клиенти. По този повод ПИБ цели винаги да наема удобни и комуникативни помещения за своите офиси, в които да могат да бъдат поместени уютни, функционални и ергономични банкови салони. Новата сграда, която ПИБ нае, се намира в една от най-комуникативните части на София, която с бърз темп се обособява като нов търговски и административен център на града. ПИБ разполага с леснодостъпни и обширни наземен и подземен паркинги, което значително улеснява престоя на клиентите в Банката. Банковият салон на ПИБ в сградата на бул. “България” №81Г предлага на своите клиенти всички банкови продукти, включително кредитиране на граждани.

В сградата на ПИБ на бул. “Драган Цанков” №37 клиентите могат да намерят дирекциите: “Правна”, “Корпоративно банкиране”, “Методология”, “Клонова мрежа” и “Банкиране на дребно”. 

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=261068&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2201