EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
18 Ноември 09, 16:11 / Автор: EventsTeam
Varna Connects събра Водещи мениджъри от Варна и региона
По време на проявата мениджъри от компаниите-организатори - Colliers International и Adecco България – както и от специалния гост - Делойт България - представиха своите визии за управление на промяната, изхождайки от сферата, в която специализират, натрупаните познания и опит.
Водещи мениджъри от Варна и региона обсъдиха възможните стратегии за управление на промяната в рамките на събитието Varna Connects, посветено на темата, което се състоя снощи в Морската столица. По време на проявата мениджъри от компаниите-организатори - Colliers International и Adecco България – както и от специалния гост - Делойт България - представиха своите визии за управление на промяната, изхождайки от сферата, в която специализират, натрупаните познания и опит.

Adecco България разгледаха темата, отчитайки възможностите, които моментите на промяна предоставят в сферата на управление на процеси и човешки ресурси.

„В управлението на промяната е важно да се вземат под внимание компоненти като човешкия фактор, процесите и организационните необходимости. Най-трудният аспект е мотивацията на хората, които са включени в този процес – добрите мениджъри, които минават през промени, успяват да създадат атмосфера на доверие и гъвкавост и да възпитат адаптивност у служителите, като по този начин увеличават шансовете си за успех”, коментира Ивайло Славов, изпълнителен директор на Adecco България.

Colliers International се фокусираха върху темата от гледна точка на потенциала за подобряване на ефективността на компаниите чрез оптимизация на офис пространството.

„Все още има много фирми, които работят в неефективно офис пространство, което има твърде много общи и неизползвани площи, морално и технически остаряла база, недобра локация. В момента офисният пазар предлага широк избор от проекти и гъвкави решения за всеки бизнес. Възползвайки се от добрите условия, които настоящето предлага, компаниите могат да договорят изключително изгодни условия и ефективни решения за тяхната сфера на дейност”, каза Антон Славчев, мениджър Офис площи и бизнес паркове в Colliers International, България.

Делойт България разгледаха темата за управление на промяната, цитирайки примери от тяхната практика.

„Промяната е вече факт. Затова препоръката ни е да се задават правилните въпроси - жизненоспособен ли е моделът ни на управление; визията за промяна споделена ли е; включени ли са правилните хора? Необходимо е да се обръща непрестанно внимание на два ключови фактора за ефективно управление на промяната. На първо място – комуникацията, която трябва да е ясна, честна и открита. На второ място - хората – основните двигатели на процеса”, коментира в презентацията си Людмил Гърков, старши мениджър Управленско консултиране в Делойт България.

Varna Connects е наследник на проявата Colliers Connects, чиито първи две издания се състояха през м. март и м. юни тази година. До момента събитието, което се организира ексклузивно във Варна, е привлякло над 350 представители на български и международни компании. Стремежът на организаторите е да съдействат за развитието на бизнес климата в града, насърчавайки дискусиите по определена тема сред професионалната общност. 

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=261063&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1209