EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

Вземи в gLOG
16 Ноември 09, 12:10 / Автор: EventsTeam
HP представя нови продукти и решения за малките и средни предприятия
Новите предложения на компания могат да придвижват бизнеса напред в периода на възстановяване на икономиката.
HP представи нови решения, които ще позволят на малките и средни предприятия да изградят стабилна технологична основа, която да им осигури по-голяма гъвкавост и производителност при подготовката им за излизането им от икономическата криза. Новите предложенията включват два персонални компютъра с нов монитор, три нови лазерни принтера с Instant-on Technology, помагаща за опазване на околната среда, сървър и мрежови суич.

“Малките и средни предприятия са крайъгълният камък на всяка икономика и HP се стреми да работи заедно с тях, за да им предложи най-модерните технологии. Така те ще бъдат готови за момента, в който икономиката ще започне да се възстановява. Всеки бизнес трябва да намери стабилна основа на базата на която да изгради плановете си за бъдещето. Новите решения на НР ще помогнат на малките и средни предприятия да поддържат добро моментно състояние и да се подготвят за предстоящия ръст”, заяви Чарл Сниман, Вицепрезидент „Персонални системи” PSG в HP за региона на Европа, Средния Изток и Африка (EMEA).

Гъвкави решения за ефективно развитие на бизнеса

НР представи нови продукти и решения, които предлагат стойност, продуктивност и гъвкавост, променящи се спрямо конкретните бизнес нужди.

Тези продукти включват:

Серията персонални компютри HP Pro 3010/3015 Business Desktop. Тези устройства предлагат на малкия и среден бизнес стабилна основа, върху която те могат лесно да изградят и в последствие и адаптират към своите постоянно променящи се бизнес нужди.

Пакет от HP Thin Clients и Microsoft Small Business Server Solution. Той прави IT възможностите на големите предприятия достъпни за собствениците на малкия и среден бизнес, включително: електронна поща, достъп до интернет, отдалечен достъп, споделяне на файлове, печат в мрежа, бизнес приложения, съхраняване на информацията и поддръжка на мобилни устройства.

LCD Монитор HP Compaq LE1711. Предлага по-ниска консумация на електроенергия, което води до намаляване на разходите и вредното влияние върху околната среда.

Серията HP ProCurve 2520 Switch е разработена за малкия и среден бизнес и дава възможност за използването му за пренос на видео и глас, и безжични решения

HP ProLiant ML110 и DL120 G6 сървъри са с производителност, сравнима с машините от висок клас, и много атрактивна цена за малкия и среден бизнес.

Новите и подобрени сторидж решения (HP StorageWorks D2D Backup System и HP LeftHand P4000 SAN Solution) позволяват на клиентите да намаляват разходите и да увеличат продуктивността си.

Оптимизиране на наличните ресурси

За да помогне на малките и средни предприятия да оптимизират своите ресурси, НР представя:

HP Smart 65CW AC Travel Adapter. На размери по-малък от 2,50 см. на ширина, адаптера включва USB порт позволяващ едновременното зареждане на две устройства от един източник.

Hyper-V Bundles. Много компании налагат виртуални инфраструктури, като по този начин намаляват разходите, увеличат гъвкавостта и достъпа до важни бизнес приложения. HP пуска на пазара комплект от Virtualisation Smart Bundles за Hyper-V built на HP ProLiant, StorageWorks, и ProCurve продукти, заедно с Microsoft Windows Server 2008 R2 за да може бизнеса да се възползват от всички тези ползи.

HP SimpleSave. Вече достъпни и за бизнес клиенти софтуера за управление на твърди дискове SimpleSave, може автоматично да намери и съхрани данните на персоналния компютър.

Управление на ръста

HP представи и нов набор от решения предназначени за управлението на ръста, включващи и нови лазерни принтери:

Новите предложения включват 3 лазерни принтера, предназначени за компаниите от публичния сектор, представени през месец октомври 2009 г. HP Colour LaserJet Enterprise CP4525 произлиза от сериите CP4520 и е създаден за потребителите, ориентирани към производителност, които имат нужда да споделят работоспособен принтер, подходящ за употреба в големи работни екипи. Моделът предлага скорост на печат до 40 страници в минута.

HP Colour LaserJet Professional CP5225 Printer включва вградени мрежови функции за лесно споделяне и произвежда професионални разпечатки с високо качество на различни формати медии - от пощенски картички до плакати. Принтерът е идеален за малки работни екипи в неуправлявана среда на печат. Той е снабден и с функция за автоматичен дуплекс.

HP LaserJet Enterprise P3015 Printer е надежден, високо производителен мрежови принтер идеален за малки екипи, работещи в управлявана IT среда. Принтерът включва и възможност за печат директно от USB, както и 10 цифрен контролен панел за идентификация, чрез въвеждане на PIN номер.

Новите принтери са проектирани, за да помогнат на бизнеса да намали вредното влияние върху околната среда. Новите модели HP LaserJet са одобрените по програмата ENERGY STAR® и намаляват разхода на електроенергия с повече от 10% в сравнение със стандартните устройства. В допълнение към това Instant-on Technology осигурява до 50% намаляване на електроенергията в сравнение с традиционната технология и в същото време отпечатва първата страница за секунди - с 50% по-бързо от конкурентните продукти.

Източник:
http://www.press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=260496&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.132