EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
10 Ноември 09, 16:13 / Автор: EventsTeam
Първата бизнес награда Primus Inter Pares бе връчена по време на Белгийския кулинарен фестивал на строителната компания Кордеел България ЕАД
Наградата се връчва за успешни и новаторски инициативи в сферата на икономическите връзки между Белгия, България и Люксембург.
На снимката: Г-н Йохан Де Смет-Ван Дам, президент на BBL бизнес клуб, връчва приза на г-н Иво Трингов, изпълнителен директор на строителната компания Кордеел България ЕАД.

На официална церемония снощи в Хотел Хилтън стана ясен носителят на Primus Inter Pares, първата награда за успешни и новаторски инициативи в сферата на икономическите връзки между Белгия, България и Люксембург. В дебютната година на приза неговото мото е “VICTORIOUS 2009”, а подтекстът е в умението на бизнеса да победи и извлече ползи от световната криза. Негово Превъзходителство Марк Михелсен, посланик на Кралство Белгия в България, заедно с г-н Йохан Де Смет-Ван Дам, президент на BBL бизнес клуб, връчиха приза на г-н Иво Трингов, изпълнителен директор на строителната компания Кордеел България ЕАД. На второ и трето място бяха класирани Рено Нисан България и ЕПИК Електроник Асембли. И трите компании получиха сертификат за изключителни бизнес постижения.

За носителя на Primus Inter Pares

Кордеел България ЕАД е създадена през 1999 г. като дъщерна фирма на семейната белгийска строителна компания Кордеел и започва строителство на жилищни сгради. От 2004 г. фирмата е главен изпълнител на проекти в индустриалното строителство, като до края на 2008 г. има 7 изцяло изградени обекта, а през 2009 г. в процес на изграждане са още 2. През 2010 г. Кордеел България ще изгражда хладилни складове и обекти в областта на преработката на битови отпадъци. През 2010 г. ще бъде завършен мебелен салон АИКО в Бургас, логистичен център Юнивех и производствена сграда за падащи платформи на фирма Доландия в Елин Пелин. Очакват се поръчки за строителство и от други западноевропейски фирми като Телевик и Сентера в Пловдив. През 2010 г. ще започне изграждането на собствена база в София на площ от 13 400 кв. м.

За белгийския кулинарен фестивал

За четвърта поредна година Хилтън София е дoмакин на единствения Белгийски кулинарен фестивал в България под патронажа на Посолството на Кралство Белгия и Белгия-България-Люксембург бизнес клуб. През цялата седмица ресторант „Сезони” представя изобилие от кулинарни изкушения. Белгийските деликатеси ще бъдат приготвени от Жан-Юбер Гарние, новия главен готвач на Хилтън София. Уникалното кулинарно събитие ще бъде съпътствано от изложба на художника Пиер Алечински. Роден през 1927 г., той е възпитаник на брюкселската Архитектурна академия. През 1949 г. той участва в станалата легендарна група „Кобра”. 

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=258792&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1355