EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
09 Ноември 09, 13:27 / Автор: EventsTeam
Майкрософт България представи на конференция ролята на системите за управление на бизнеса за стратегическото развитие на компаниите в България
Втората конференция, посветена на бизнес приложенията, обедини гледни точки за възможностите за разширяване и оптимизиране на съществуващите ERP и CRM решения.
Майкрософт България представи виждането си за ролята на системите за управление на бизнеса за стратегическото развитие на компаниите у нас в рамките на втората годишна конференция, посветена на бизнес приложенията. Над 100 партньори, както и настоящи и бъдещи клиенти на компанията взеха активно участие в дискусиите по темата.

„Компаниите трябва да преминат от оперативно към стратегическо управление на процесите в бизнеса си и системите за управление на бизнеса са тези, които предоставят нужната информация и анализи. В динамиката на икономическата среда, визията и стратегията са факторите, които играят основна роля за развитието и успешната работа на фирмите”, каза по време на срещата Орлин Дочев, директор „Решения за управление на бизнеса”, Майкрософт България.

В рамките на конференцията бе отчетена и промяната в нагласите на бизнеса и начините, чрез които решенията от продуктовата серия Майкрософт Дайнамикс отговарят на тези променени нужди. Специално внимание бе обърнато на проучване на IDC България, представящо последните развития в сферата на интегрираните управленски системи. Изследването регистрира стабилен ръст и увеличаване на пазарните позиции на Майкрософт Дайнамикс за последната година.

Бизнес контекстът в днешно време е изключително динамичен. Основната цел на компаниите е достигането не само на висока продуктивност и ефективност, но и възвръщаемост на инвестицията, както и надграждането върху вече внедрената система за управление на бизнеса. 

На участниците в конференцията бяха представени конкретни възможности за разширяване обхвата на бизнес приложенията, като особено внимание бе обърнато на възможностите за надграждане на приложението в областите на Business Intelligence и CRM. Представените конкретни механики за измерване на постигнатите стратегически цели и резултати позволяват на фирмите ясно и точно да отчетат ролята на бизнес приложенията за дългосрочното развитие на своя бизнес.

„Максималното използване на вече закупена ERP/CRM функционалност е ключова в стремежа за оптимизиране на разходите и увеличаване на ефективността на организациите”, подчерта в презентацията си Иво Дрешков, мениджър партньори, „Решения за управление на бизнеса”, Майкрософт България. 

В рамките на конференцията бяха обсъдени и възможностите за финансиране на проекти от сферата на информационните и комуникационните технологии, както и преспективите, които европейските средства и фондове откриват пред бизнеса в България. 

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=258437&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1485