EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
05 Ноември 09, 15:48 / Автор: EventsTeam
BILLA стартира две големи промоции
Като прелюдия към голямото коледно пазаруване тази седмица BILLA стартира две промоции - „Да живее България” и топ предложение на деня в дългосрочната кампания BILLA календар.
Като прелюдия към голямото коледно пазаруване тази седмица BILLA стартира две промоции - „Да живее България” и топ предложение на деня в дългосрочната кампания BILLA календар.

Българските продукти са тема в седмичната промоция „Да живее България”. Тя е с национален обхват и цените на стоките, включени в нея, са валидни за периода 5 – 11 ноември. Тази седмица BILLA календар представя продукти с BILLA card.

Акционната брошура под надслов „Да живее България” представя около 100 продукта, 10 от които от собствената марката на BILLA – clever, разпределени в следните продуктови категории: месни, млечни, консервирани, алкохолни и почистващи продукти. Промоцията започва този четвъртък с изцяло български продукти, които ще се продават с отстъпки от 10% до 30%. Във всеки супермаркет българските продукти на атрактивни цени ще бъдат обозначени с регалстопери, а на входа на магазините ще има плакати.

Спестявайте пари с BILLA card

Втората промоция спестява пари чрез ползването на BILLA card по схемата на трупане на точки от покупката на специално обозначени продукти. Натрупаните бонус точки се превръщат в левови отстъпки, които могат да се ползват от следващия месец при покупки във всички супермаркети BILLA.

Новата промоция с BILLA card представя всеки ден по един топ продукт, от чиято цена се трупат определен брой точки. Всяка седмица ще се издава специална брошура, в която са посочени 7 продукта, отговарящи на седемте дни от валидността й. Сред продуктите от първата промоционална седмица можете да откриете прясно мляко, прах за пране, кафе, захар, олио, които ви носят от 80 до 480 бонус точки или от 0.80 лв. до 4.80 лв. в левов еквивалент на точките при съответната покупка. Важно е да се знае, че указаните точки се получават само при покупка с BILLA card на конкретния продукт в посочения ден. 

Източник: 
http://www.press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=257494&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1436