EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Недвижими имоти

Вземи в gLOG
03 Ноември 09, 14:29 / Автор: EventsTeam
Новият мениджър търговски площи на Фортън Интернешънъл е Димитър Киферов
Димитър Киферов поема ръководството на отдел „Търговски площи”. Той е служител на Фортън Интернешънъл от 2007-ма година, като е бил консултант по няколко ключови ексклузивни проекта на компанията като Мол Варна, Марково тепе - Пловдив и проектите на Global Trade Centers в България.
Димитър Киферов пое ръководството на отдел „Търговски площи”. Той е служител на Фортън Интернешънъл от 2007-ма година, като е бил консултант по няколко ключови ексклузивни проекта на компанията като Мол Варна, Марково тепе - Пловдив и проектите на Global Trade Centers в България. Работил е по консултирането и оформянето на микса от наематели в редица проекти за търговски центрове като има сключени над 50 договора с наематели. Работата през последните две години прави Киферов познато лице както за инвеститорите, така и за ключовите наематели в страната.

Димитър Киферов е завършил Бизнес администрация в International Business School Ботевград. Започва своята кариера в ритейл сектора, като мениджър на едни от най – популярните клубове и ресторанти в София и страната. Развива кариерата си като мениджър в „Гранд хотел София”, а след това става мениджър на нова верига заведения за бързо хранене.

Димитър Киферов е семеен, с едно дете.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=257166&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1034