EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
30 Октомври 09, 23:23 / Автор: EventsTeam
Представят резултати от изследване на Български фонд за жените „Бариери пред равнопоставеността” на 5 ноември
Изследването е в рамките на реализираната от Български фонд за жените и 10 партньорски неправителствени организации национална младежка кампания „Месец на равнопоставеността 6 октомври – 6 ноември”.
На 5 ноември 2009 г. от 11 ч. в Червена зала на Център за култура и дебат „Червената къща” Български фонд за жените ще представи резултати от изследването „Бариери пред равнопоставеността”.

Изследването е в рамките на реализираната от Български фонд за жените и 10 партньорски неправителствени организации национална младежка кампания „Месец на равнопоставеността 6 октомври – 6 ноември”, чиято цел е да насърчи активната гражданска позиция и участието на младите хора в превенцията и борбата с дискриминацията, както и да утвърди принципа на равни възможности на национално, регионално и местно ниво.

По време на дискусията върху резултатите от изследването участници в „Младежки клубове по равнопоставеност”, студенти по социология, представители на младежки организации от цялата страна и журналисти ще представят различните гледни точки и перспективи към равнопоставеността.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=256344&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1244