EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни ПАРТНЬОРИ / Организация на събития и PR

Вземи в gLOG
29 Октомври 09, 15:33 / Автор: EventsTeam
AMI Communications (PR, организация на събития и консултиране)
AMI Communications е ПР и консултанска агенция с доказан успешен опит в организация на събития, връзки с медиите и PR, кризисни комуникации и управление на репутацията.
Дейност: PR, организация на събития, връзки с медиите, вътрешни комуникации, кризисни комуникации, пъблик афеърс 

Допълнителни услуги: Бранд мениджмънт, управление на репутацията, връзки с инвеститорите, медийни обучения

Подходяща за: Организация и управление на връзки с медиите, организация на събития, връзки с институциите, връзки с обществеността и целеви групи, консултиране

Цени:
Поискайте оферта

Адрес: 

AMI Communications 
Public Relations & Consulting 
София
ул. "Г. С. Раковски" №135Б, ет. 2, ап. 2
Тел.: +359 2 989 51 15 
Факс: +359 2 989 71 17 
E-mail:
office@amic.bg
www.amic.bg

За контакт: Ива Стефанова, ПР Директор
Тел.: (02) 989 51 15
E-mail: iva.stefanova@amic.bg

Вижте
Портфолио от събитията на AMI Communications (Информация и Case Studies)

AMI Communications предлага на своите клиенти разработване и осъществяване на стратегии за корпоративна комуникация, включително идентифициране на специфични фактори, които влияят върху изграждането на имиджа. 
AMI Communications има сериозен опит в организирането на събития от различен тип, сред които: семинари, бизнес закуски, презентации за партньори и служители, състезания, събития за VIP партньори, пресконференции, коктейли, фирмени партита, и др. 
АMI Communications могат да ви помогнат да се справите с критична ситуация и да сте по-добре подготвени за реакция в подобни моменти. 
AMI Communications предлагa разработване на стратегии и цялостно управление на вътрешните комуникации.

УСЛУГИ

  • AMI Communications (Ей Ем Ай Къмюникейшънс) България е основана през 2005 г. като част от AMI Communications Group.
  • AMI Communications Group включва PR агенции в Чехия, Словакия, България и Румъния. В структурата й влизат също компанията за пъблик афеърс PAN Solutions и AMI Expo, която организира изложения и конференции и AMI Corporate Design.
  • Основател на AMI Communications Group е чешката AMI Communications, която е създадена през 1995 г. и днес е водеща PR агенция в Чехия. През 2002 г. компанията получи сертификат за управление на качеството и предоставянето на PR услуги PRCA/APRA (според Consultancy Management Standard).
  • AMI Communications е партньор на най-голямата в света независима PR компания Edelman PR Worldwide и я представлява на всички пазари, където работи - Чехия, Словакия, България и Румъния. AMI Communications България представлява Edelman на българския пазар от 2005 г.
  • AMI Communications България е член на Българската Асоциация на ПР Агенциите от 2007 г.
  • Представителите на екипа на агенцията са членове на International Public Relations Association (IPRA) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО).
  • През 2007 г. Българското Дружество за Връзки с Обществеността награди AMI Communications България и CEZ България с ПР Приз за Вътрешноорганизационен PR, за кампания, която беше проведена през 2006 г. 
  • През 2009 година AMI Communications България спечели награда ПР Приз за 2009 година на Българското дружество за връзки с обществеността в категория "Обществено значима кампания на организация от стопанския сектор".
Екипът на AMI Communications България се състои от 11 консултанта с дългогодишен опит в сферата на връзките с обществеността, интегрираните маркетингови комуникации и организирането на събития. Всеки един от експертите на AMI Communications има опит и в поне още една сфера на дейност - представители на агенцията са работили в медии, институции и в компании от различни сектори на икономиката. Част от консултантите от агенцията са членове на професионални организации като Българското Дружество за Връзки с Обществеността (БДВО) и Международната ПР Асоциация.

КОНТАКТИ:

Илияна Александрова, управител
Ива Стефанова, ПР Директор
Тел.: (02) 989 51 15
E-mail: iva.stefanova@amic.bg

AMI Communications 
Public Relations & Consulting 
София
ул. "Г. С. Раковски" №135Б, ет. 2, ап. 2
Тел.: +359 2 989 51 15 
Факс: +359 2 989 71 17 
E-mail:
office@amic.bg
www.amic.bg 

ЧЕЗ България и AMI Communications Bulgaria спечелиха наградата в категория "Вътрешноорганизационен PR" с кампанията "На светло", реализирана за ЧЕЗ България.

ЧЕЗ България и AMI Communications Bulgaria спечелиха наградата в категория "Вътрешноорганизационен PR" на PR Priz 2007 с кампанията "На светло", реализирана за ЧЕЗ България.

Победителите в категория „Обществено значима PR кампания на организация от стопанския сектор” на PR Приз 2009 от AMI Communications

Победителите в категория „Обществено значима PR кампания на организация от стопанския сектор” на PR Приз 2009 от AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1774