EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / PR, маркетинг и реклама

Вземи в gLOG
28 Октомври 09, 08:25 / Автор: EventsTeam
Опазването на околната среда остава водеща цел в новото портфолио лазерни принтери на HP
HP разширява портфолиото си от лазерни принтери, като прибавя два цветни и един монохромен модел.
HP разширява портфолиото си от лазерни принтери, като прибавя два цветни и един монохромен модел.

Водещото за HP при създаването на новите модели принтери е грижата за околната среда. И трите принтера са сертифицирани по програмата ENERGY STAR® и използват Instant-on technology, за да помогнат на организациите да намалят едновеременно разходите си и вредното влияние върху околната среда.

Одобрените по програмата ENERGY STAR® LaserJet принтери намаляват разхода на електроенергия с повече от 10% в сравнение със стандартните устройства. В допълнение към това Instant-on Technology осигурява до 50% намаляване на електроенергията в сравнение с традиционната технология и в същото време отпечатва първата страница за секунди - с 50% по-бързо от конкурентните продукти.

Два от новите принтери (HP Color LaserJet CP4525 и HP LaserJet P3015) помагат на потребителите да защитят по-добре конфиденциалната информация, която се изпраща и съхранява на устройствата. Това е възможно благодарение на приложенията, позволяващи оторизация чрез въвеждането на PIN номер, и възможността потребителите да свързват и използват устройствата с карта за достъп.

Опростена система за наименованията

За да подпомогне на компаниите да изберат хардуерни устройства, които най-добре пасват на техните бизнес нужди, HP обяви и нова система за наименоване на продуктите си. Малките и средни предприятия могат да избират от богата линия принтери HP LaserJet Professional, които осигуряват професионални и ценово ефективни резултати. По-големите организации могат да избират от порфолиото HP LaserJet Enterprise, което предлага по-добро управление и приложения, които значително ще подобрят бизнес резултатите.

Разширяването на портфолиото включва:

HP Color LaserJet Enterprise CP4525 произлиза от сериите CP4520 и е създаден за потребителите, ориентирани към производителност, които имат нужда да споделят работоспособен принтер, подходящ за употреба в големи работни екипи.

HP Color LaserJet Professional CP5225 включва вградени мрежови функции за лесно споделяне и произвежда професионални разпечатки с високо качество на различни формати медии - от пощенски картички до плакати. Принтерът е идеален за малки работни екипи в неуправлявана среда на печат. Той е снабден и с функция за автоматичен дуплекс.

HP LaserJet Enterprise P3015 е надежден, високо производителен мрежови принтер идеален за малки екипи, работещи в управлявана IT среда. Принтерът включва и възможност за печат директно от USB.

За HP

HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата HP е една от най-големите IT компании в света. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес www.hp.com.

Източник: 
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=255950&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1253