EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитиен БЛОГ / ПР и Медии

Вземи в gLOG
26 Октомври 09, 11:10 / Автор: EventsTeam
ПР-ите на властта и медиите: Пресечната точка или за успешните комуникации
Кръгла маса на тема: "Публичният образ на институциите – А сега накъде? ПР-ите на властта и медиите: Диалог в полза на обществения интерес" на 12 ноември ще дискутира успешната комуникация между новите правителствени ПР мениджъри, медиите и ПР общността в България.
Новото правителство натрупа 100 дни трудов стаж. Дали е много или малко - това могат да кажат политическите и икономически анализатори. 

Натрупаното напрежение в трудната и непоследователна комуникация на новата власт с медиите и хората в България обаче не спада, а напротив.

Новите ПР мениджъри на властта - ПР директори и специалисти от министерства, агенции и комисии, както и медийните съветници на държавните лидери в България - все още трудно успяват да повлияят и посъветват своите "подопечни" как трябва да комуникират успешно своите действия, планове и идеи.

От своя страна представителите на медиите, на неправителствените организации и ПР сектора трудно намират верния път към работещата комуникация с държавната администрация, част от която минава и през новите ПР мениджъри на властта.

За да се опознаем, за да намерим верния тон в професионалната комуникация, както и да покажем какво искаме един от друг, е хубаво да се срещнем.

В тази връзка, удобното време, място и събитие е организираната от Българското дружество за връзки с обществеността Кръгла маса на тема: "Публичният образ на институциите – А сега накъде? ПР-ите на властта и медиите: Диалог в полза на обществения интерес" на 12 ноември.

Събитието има амбицията да събере на едно място ПР специалисти от държавната администрация и местните власти, представители на медиите, ПР специалисти от компании, неправителствени организации, браншови организации, представители на образователни институции по ПР, публични комуникации, маркетинг.

Темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани, са свързани с успешните комуникации между правителствените ПР мениджъри с медиите, неправителствените организации и компаниите.

Ако имате въпроси, интерес или искате да се запознаете с новите ПР мениджъри на властта - събитието е отворено за всички*.

*Членовете на БДВО не заплащат такса участие.

EventsTeam

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.105