EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
16 Октомври 09, 22:42 / Автор: EventsTeam
За първи път в България бяха раздадени наградите за вътрешни комуникации Grapevine Awards
На официална церемония на 15 октомври бяха връчени отличията за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards 2009. Награди бяха раздадени в пет категории.
Тринайсет конкурсни проекта се състезаваха в първото издание на конкурса. Сред тях отличието в категория Вътрешнокомуникационна кампания получи проектът Be a part! на „Мобилтел”. Наградата за Корпоративна социална отговорност в сферата на вътрешните комуникации бе присъдена на екипа на „Глобул” за кампанията Reuse, Reduce, Recycle. За Вътрешноорганизационно събитие беше оттличен „Мобилтел” за Среща на ключови служители на Мобилтел. Призът за най-добро вътрешнопечатно издание получи Mteller, отново на компанията „Мобилтел”. Наградата в категория вътрешна Online медия заслужи Интранет страницата на Е.ОН България.

Организатор на конкурса е Apeiron Academy, с подкрепата на Клуб Вътрешен Комуникатор – професионална мрежа от специалисти в областта на вътрешните комуникации. Създателите си поставят за цел да превърнат наградите Grapevine в традиционно годишно събитие, което да оценява креативността и иновативното мислене в тази област. Връчването на първите отличия беше по време на третата международна конференция „Успешните комуникации започват отвътре”.

Името на конкурса води началото си от САЩ, където думата Grapevine се е превърнала в нарицателно за информация, непотвърдена или научена от неофициален източник. Десетилетия по-късно терминът заема място в професионалния речник на комуникаторите като шеговита асоциация за тяхната работа.

Повече за конкурса Grapevine Awards 2009 може да научите на адрес: www.apeironcommunication.com/blogs/grapevine

За Apeiron Academy

Apeiron Academy е програма на Apeiron Communication за специализирани обучения, семинари и конференции, които предоставят възможност за развиване на знанията и уменията в сферата на комуникациите, както на комуникационни специалисти, така и професионалисти от други области, чийто успех зависи от добрите комуникационни умения. Академията е акредитиран център на английския институт за ПР – the Chartered Institute of Public Relations и предлага в България квалификационните програми на института – Диплома и Сертификат за ПР, както и Сертификат за вътрешни комуникации. Apeiron Academy е създател на първия в България професионален Клуб на Вътрешния комуникатор. 

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=254793&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1179