EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
06 Октомври 09, 11:01 / Автор: EventsTeam
Internity отчита за третото тримесечие на годината стабилни и постоянни приходи
Към момента Авенир Телеком България, собственик на компанията, има 86 магазина в цялата страна и 330 души служители.
Водещият търговски представител на GLOBUL, Internity, собственост на Авенир Телеком България, отчита за третото тримесечие на годината стабилни и постоянни приходи. Спрямо миналата година плащането на месечни сметки на GLOBUL през Internity се е увеличило с над 60 %. С тези резултати фирмата показва добре ориентирана политика към клиента, която дава положителни резултати и във времена на световна финансова криза.

Петър Петров, Търгвски Директор на компанията, коментира: «За поддържане нивото на приходите в условия на изострена икономическа обстановка разчитаме на перфектни локации и голям човекопоток. Само през последния месец плащането на сметки на Globul през нас се е увеличило с 20%. Прекратяването на договора между Office 1 Super Store и Globul откри нови възможности за Internity.»

Към момента Авенир Телеком България има 86 магазина в цялата страна и 330 души служители. Предвид финансовите показатели, във фирмата не се предвиждат съкращения на персонала или затваряне на локации. Едно от основните пера в бюджета - за обучение на персонала, също ще остане непроменено и без намаляване на първоначално зададените стойности.

Фирмата не предвижда и замразяване или преструктуриране на стартирали вече проекти и инициативи. Няма да се намаляват бюджети или да съкращават пера от бюджета за реклама. През цялата година Internity продължава да организира игри с различен награден фонд – телефони, аксесоари и продукти свързани с мобилните комуникации. В момента се изготвят коледните промоции и изненади за клиентите на фирмата.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.106