EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Банки и финанси

Вземи в gLOG
05 Октомври 09, 13:34 / Автор: EventsTeam
ПИБ премества централния си офис в нова функционална сграда
Новата сграда се намира на адрес бул. “България” №81Г и е с висок енергоспестяващ клас А, отличава се изключителна сигурност на комуникациите и захранването, ергономичност и съответства на всички стандарти за ефективната работа на модерна банкова институция.
Първа инвестиционна банка започна преместването от централната част на столицата и по-точно от ул. “Стефан Караджа” №10 в нова сграда. Тя се намира на адрес бул. “България” №81Г и е с висок енергоспестяващ клас А, отличава се изключителна сигурност на комуникациите и захранването, ергономичност и съответства на всички стандарти за ефективната работа на модерна банкова институция. Промяната ще оптимизира разходите по експлоатация и поддръжка и ще подобри работните процеси.

Новата сграда, която ПИБ наема, се намира в една от най-комуникативните части на София, която с бърз темп се обособява като нов търговски и административен център на града. ПИБ разполага с леснодостъпни и обширни наземен и подземен паркинги, което значително улеснява престоя на клиентите в Банката. Банковият салон на ПИБ в сградата на бул. “България” №81Г предлага на своите клиенти всички банкови продукти, включително кредитиране на граждани.

В новата сграда на Банката на бул. “България” №81Г към момента се помещават Дайнърс клуб Интернешънъл и дирекция “Картови разплащания”. До средата на месец ноември тази година в нея ще бъдат и дирекциите “Международни разплащания”, “Маркетинг, реклама и ВО”, “Управление на човешките ресурси”, “Кредитиране на МСП”, “Продажби”, “Операции и IT” и “Административна”. В сградата на ПИБ на бул. “Драган Цанков” №37 клиентите могат да намерят дирекциите: “Правна”, “Корпоративно банкиране”, “Методология”, “Клонова мрежа” и “Банкиране на дребно”.

ПИБ като социално отговорна институция към своите служители, гарантира чрез наемането на нова сграда, осигуряването на модерни, ергономични и функционални работни места.

Източник: 
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=252841&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1254