EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
15 Септември 09, 14:32 / Автор: БСК
Електронното издание на БСК “Бизнес Индустрия Капитали” празнува 10-годишен юбилей
За десет години изданието се утвърди като предпочитан бизнес и медиен партньор за повече от 30 000 абоната от страната и чужбина.
15.09.2009 г.

На 15 септември т.г. се навършват 10 години от излизането през 1999 г. на първия брой на електронното издание на Българска стопанска камара - “Бизнес идустрия капитали”. Издател на "Бизнес Индустрия Капитали" е Борсова информационна компания "Капиталов пазар" - еднолично дружество на Българска стопанска камара, специализирано в областта на бизнес информацията. Дружеството поддържа Информационната система за българските предприятия – BEIS.

За десет години изданието се утвърди като предпочитан бизнес и медиен партньор за повече от 30 000 абоната от страната и чужбина. В морето от информация, което предлага Интернет, “Бизнес идустрия капитали” съумява ежедневно на български и английски език да представя накратко най-важното от икономическите събития в България - финансови, корпоративни, борсови и новини от Българска стопанска камара (БСК).

Основната мисия на изданието винаги е била да рекламира българската икономика и българския бизнес. А чрез рубрики като “Опознай България”, които бързо се превърнаха в любимо четиво, както за българските, така и за чуждестранните читатели, “Бизнес Индустрия Капитали” провежда широка кампания за популяризиране на културните и природни обекти и събития в нашата страна. В нея всеки ден се представят накратко традиционни български празници и обичаи, свързани с тях, известни български личности и тяхната кратка биография, както и информация за различни красиви местности и забележителности на България.

10 години не са малък период за едно издание, за една електронна медия.

Издателският екип на БИК "Капиталов пазар" е приел предизвикателството да развива и занапред “Бизнес идустрия капитали” като издание, което да създава повече приятели и партньори на България, БСК и българския бизнес.

Честит 10-годишен юбилей, “Бизнес идустрия капитали”!

Източник:
БСК

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1816