EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
15 Септември 09, 18:23 / Автор: APRA Porter Novelli
Новият хит сред младоженците е подводната сватба
След много запитвания на желаещи за провеждане на неповторим, нетрадиционен и запомнящ се сватбен ден, в България вече се предлага услугата за провеждане на сватба под водата от Водолазен център МАРИНА.
След много запитвания на желаещи за провеждане на неповторим, нетрадиционен и запомнящ се сватбен ден, в България вече се предлага услугата за провеждане на сватба под водата. Първите щастливци Антоанета и Александър вчера дадоха своите брачни обети и на 2 метра под вода, пред бога на морето Нептун.

Въпреки лошите метеоролични условия, подводната сватба се състоя и в присъствието на най-смелите гости младоженците се врекоха пред бог Нептун. Церемония продължи около 15 минути изцяло под вода. След като бяха венчани от Нептун, младоженците се целунаха, насладиха се на първия си танц под вода, а преди да се отправят към сушата, почерпиха присъстващите с бонбони и шампанско. За отбелязването на церемонията бяха наети подводен фотограф и подводен оператор, които запечатаха всеки един миг от щастливото събитие. 

Официалната церемония беше организирана и проведена от Водолазен център МАРИНА. Специалистите на центъра предварително проучиха възможностите и подходящите места за провеждането на церемонията в избрания от младоженците регион на южното ни Черноморие, както и подготвиха сценарий, съобразявайки се с всики изискавания на участниците и познавайки добре възможностите на подводните спускания. Центърът предостави необходимото оборудване на желаещите присъстващи на церемонията, както и съблюдаваше за безпроблемното провеждане на събитието. 

Водолазен център МАРИНА е създаден през 2000 година. Основната цел на професионалистите на центъра е да запознаят всички желаещи с един нов, достъпен за всички свят и да представят един приятен и безопасен спорт, който може да бъде практикуван по всяко време на годината. Към настоящия момент водолазен център МАРИНА разполага с четирима квалифицирани инструктори с дългогодишен опит и в активен статус. Центърът използва надеждна и инспектирана водолазна екипировка на световноизвестни марки, отговаряща на високите изисквания за безопасност в политиката на NAUI /Национална асоциация на подводните инструктори/. От самото си създаване Водолазен център МАРИНА работи съвместно с Центъра за подводна археология, гр. Созопол. В последните години развива и подпомага дейностите на БАН. Базата на центъра е разположена в гр. Китен, на полуостров Урдовиза, като в периода май- октомври екипът организира гмуркания по цялото Южно Черноморие. В периода ноември-април, центърът провежда курсове на басейн в гр. София и гр. Пловдив, а при подходящи атмосферни условия организира гмуркания в Гърция, в района на град Кавала и град Солун. Също така през зимния период организира и водолазни ваканции до известни за практикуващите подводни спортове дестинации в Турция, Гърция, Египет, Тайланд, Курасао и др.

Източник:
APRA Porter Novelli

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1618