EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
03 Септември 09, 12:10 / Автор: Община Несебър
Избират най-елегантен автомобил на ретро парад в Несебър
Ценителите им бъдат информирани относно марката, годината и страната на производство, технически данни и история на колите.
Френски автомобил с марка „Берлие” от 1928 г. и „Рено”, произведено през 1930 г. са сред редките возила, които ще бъдат показани на ретро парада утре в Несебър. 53 стари автомобила и няколко мотора, произведени между 1923 и 1981 година ще се съберат на провлака до Мелницата точно в 13 часа в петък. Там ще бъде поставено началото на репропарада. Първата му спирка ще е пред кметството на Равда, където ще бъдат раздадени две награди за най-елегантен автомобил – от името на кмета на селището и от името на публиката. След това атрактивните возилата се връщат в Несебър.

Финалът на автомобилното шоу ще е на пл. „Месамбрия” в стария град и там ще се проведе за втори път конкурс за елегантност на ретро возилата. Ценителите им бъдат информирани относно марката, годината и страната на производство, технически данни и история на колите. По време на целия ретро парад компетентна комисия от 5 души оценява качествата на машините и на финала присъжда награди в няколко категории: за елегантност, за най-добър реставратор, за най-възрастен участник, за най-добър дамски екипаж, за най-малък участник. Освен това се раздават купа на кмета на общината и купа на Несебър, като за втората се взема под внимание мнението на публиката.

Събитието, което ще бъде изключително атрактивно и интересно преживяване за всички жители и гости на морския град, е част от културната програма на община Несебър.

Източник:
Община Несебър

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1045