EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
26 Август 09, 12:51 / Автор: ПроКредитБанк
Над 300 посетители посрещна щандът на ПроКредит Банк на селскостопанския панаир в Добрич вчера
Интересът на земеделците към условията за финансиране остава завишен.
гр. София, 26 август 2009 г.

За шеста поредна година ПроКредит Банк взема участие в Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което старира вчера в СК „Простор” в Добрич. В рамките на изложението, което продължава до 29 август, банката ще представи своите специализирани кредитни продукти и услуги за земеделски производители.

ПроКредит Банк отпуска агро кредити с максимален размер, определен в зависимост от необходимостта и потенциала на бизнеса и срок на погасяване до 15 години за инвестиционни кредити и до 2 години за кредити за оборотни средства. Като обезпечение на кредитите могат да бъдат използвани транспортни средства, машини и съоръжения, животни, селскостопански и жилищни сгради, земеделска земя и други. Финансовата институция предлага на кредитополучателите си сезонен погасителен график, съобразен с приходите от бизнеса им.

Вчера на щанда на банката информация потърсиха над 300 селскостопански производители. Агро експертите на банката отчитат засилен интерес към условията за финансиране срещу субсидии по Схемата за единно плащане на площ. Само през първия ден от изложението служителите на банката получиха конкретни запитвания за кредити за едра земеделска техника.

ПроКредит Банк, която за периода от 1 януари до 31 юли т.г. е отпуснала над 2300 земеделски кредити и лизинги на обща стойност над 23 млн. евро, разполага с 11 кредитомобила, които покриват територията на цялата страна. Мобилните офиси на банката предоставят достъп до банкови услуги на стопани и в по-отдалечени агро райони. 

Източник:
ПроКредит Банк

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2133