EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
22 Август 09, 22:06 / Автор: EventsTeam
Мис България и новият посланик на Кралство Холандия в България откриха тазгодишния екофестивал „Магията на Поморийско езеро”.
Докато някои се мажеха с кал, балон с горещ въздух полетя над солената лагуна и други гости на феста успяха да изживеят ново приключение и направят уникални снимки от високо.
Мис България и новият посланик на Кралство Холандия в България откриха тазгодишния екофестивал „Магията на Поморийско езеро”. След официалните слова, негово превъзходителство Карел Ван Кестерел разгледа птиците в езерото със специална наблюдатлна техника. Последваха го десетки граждани, които обсадиха безплатния орнитологичен щанд. Г-ца Антония Петрова, Мис българия 2009 не се поколеба да изпробва поморийската кал, заедно с група ентусиасти, които превърнаха басейна с лековитата кал в бойно поле. С героични усилия, доброволец на Зелени Балкани извади калта от езерото минути преди откриването, и така предизвика интереса на всички дошли по-рано край Музея на солта. 

Докато някои се мажеха с кал, балон с горещ въздух полетя над солената лагуна и други гости на феста успяха да изживеят ново приключение и направят уникални снимки от високо. 

Децата се опитаха да достигнат балона със собственоръчно направени хвърчила, други правеха тухли от глина, за да покажат екологични начини за строителство, а работилницата за бижута не можа да побере всички желаещи сами да си изработят накити. 

В следобедните часове екофестивалът ще продължи с фото-сафари, като за по-запалените фотографи сафари ще има и в ранните часове на следващия фестивален ден. 

Зелени Балкани благодари още веднъж на всички свои партньори, доброволци, донори и изложители, без които това събитие не би могло да се осъществи! 

Снимки от събитието можете да намерите тук: http://picasaweb.google.bg/neliarabadzhieva/Fest_pomorie#

Информация за Екофест "Магията на Поморийско езеро", 22.08.2009 г.

За контакт:

Нели Арабаджиева, Зелени Балкани, тел: 0884257711 

Автор на приложените снимки е Дончо Киров

Източник:
Зелени Балкани

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1249