EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
17 Юли 09, 16:53 / Автор: eventA
ТЮФ НОРД България отпразнува своя 10-годишен юбилей на 15 юли 2009
В зала Амбасадор на Дедеман Тримонциум Принцес Хотел в града на тепетата празникът бе отбелязан със стилен коктейл. Сред гостите бяха клиенти на компанията - представители на различни браншове – Винарска изба Вини Сливен, Софийска вода, Медицински комплекс Хигия, Watts Industries Bulgaria EAD, Profilink и много други партньори и приятели.
10 години TÜV NORD България:


ТЮФ НОРД България отпразнува своя 10-годишен юбилей на 15 юли 2009. 

В зала Амбасадор на Дедеман Тримонциум Принцес Хотел в града на тепетата празникът бе отбелязан със стилен коктейл.
Сред гостите бяха клиенти на компанията - представители на различни браншове – Винарска изба Вини Сливен, Софийска вода, Медицински комплекс Хигия, Watts Industries Bulgaria EAD, Profilink и много други партньори и приятели.


Управителят на ТЮФ НОРД България, г-н Стоян Йотов връчи специален сертификат на БЕЛЛА България за водеща фирма в областта на безопасността и качеството на храните. Своите поздравления и пожелания за все така успешно партньорство изказа изпълнителния директор на "Белла България", г-жа Елза Маркова. (на снимката).
С музика, игри, песни и усмивки ТЮФ НОРД България и приятели отпразнуваха 10годишния юбилей на един от световните лидери в сертифицирането на системи за качество.

TÜV NORD България е основана през 1999 г. с основна дейност в областта на сертифицирането на системи за управление на качеството. Оттогава портфолиото от услуги на дружеството непрекъснато се обогатява. Днес важен принос за успеха на дружеството имат и предоставяните възможности за допълнителна квалификация, както и предоставяне на услуги в областта на енергетиката и околната среда. С множество значими международни клиенти TÜV NORD България е една от най-големите сертифициращи организации в България със седалища в Пловдив и София. Като член на ГРУПАТА TÜV NORD, едно от най-големите международни дружества за предоставяне на технически услуги, TÜV NORD България предлага и поддържа комплексни технически решения и предлага иновативни решения на измененията в процесите, които възникват все по-често.

За ГРУПАТА TÜV NORD
„Ние правим света по-сигурен”: Групата TÜV NORD (www.tuev-nord.de) е едно от най-големите дружества за предоставяне на технически услуги в Германия. В Групата работят повече от 8400 сътрудника, 6300 от които са с образование в областта на техниката и естествените науки. Групата е представена в повече от 70 държави в Европа, Азия, Африка и Америка. Водещата си позиция на пазара Групата дължи на техническата компетентност и широкия спектър от предлагани услуги в областите мобилност, индустриални услуги, международна дейност, суровини, както и обучение и сертифициране на персонал.


За повече информация:

Надежда Ванева
eventA agency
0894 305 802

Източник:
eventA PR&Event Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.139