EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
28 Май 09, 21:57 / Автор: Бизнес Дайнамикс
Бизнес Дайнамикс представи Microsoft Dynamics NAV във Варна
Участниците се запознаха с най-новите характеристики и функционалности в последната версия на системата - Microsoft Dynamics NAV 5. Разгледани бяха рисковете и предизвикателствата, съпътстващи процеса на внедряване на този клас продукти, както и успешните практики, прилагани в тази област.
На 19.05.2009 г. Бизнес Дайнамикс за втора поредна година организира презентация и обучение върху системата за управление Microsoft Dynamics NAV.

На срещата бяха поканени фирми от Варна и региона. Участниците се запознаха с най-новите характеристики и функционалности в последната версия на системата - Microsoft Dynamics NAV 5. Разгледани бяха рисковете и предизвикателствата, съпътстващи процеса на внедряване на този клас продукти, както и успешните практики, прилагани в тази област.

Специално внимание беше отделено на продукта Business Analytics for NAV, който представлява Business Intelligence решение за Microsoft Dynamics NAV. Business Analytics подпомага ръководството на компанията при вземането на правилни решения като анализира и систематизира информацията, въведена в Microsoft Dynamics NAV. Продуктът предлага интуитивен интерфейс и богати възможности за графично представяне на извлечените данни.

За първи път бяха представени и вертикални решения, базирани на NAV - Navitrans и Navihotel. Navitrans е решение за транспорт, спедиция и логистика. Системата предлага възможности за управление на пратки с различни типове транспорт, както и връзка с различни периферни устройства за бордови компютри, софтуер за навигация. Решението Navihotel предлага цялостно обслужване на хотелски комплекси. Сред възможностите му са управлението на СПА центрове, връзката с електронни системи за достъп, ПОС терминали.

Бизнес Дайнамикс е млада, динамично развиваща се компания. Тя е първата, предлагаща управленски софтуер в Източна България. Компанията е част от ФТС Груп - компания с петнадесет годишен опит във внедряването на системи за управление. Бизнес Дайнамикс е специализирана във внедряването и поддръжката на Microsoft Dynamics NAV и базираните вертикални решения. Сред клиентите на компанията са Макс Телеком, Фарма Суис, Барсело Роял Бийч, Баущоф и Метал Марсил, Дискордиа, Елмарк Груп и Елмарк Холдинг.

За повече информация:

Радка Георгиева
Маркетинг консултант
Бизнес Дайнамикс
Тел.: 052/ 64 33 29
e-mail: rgeorgieva@businessdynamics.bg

Източник: 
Бизнес Дайнамикс

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1127