EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
10 Април 09, 20:39 / Автор: Active Group, Агенция за пълно комуникационно обслужване
БТК ADSL Rally Team се казва новият отбор на шампионът Димитър Илиев
Компанията налага новата си стратегия на динамичен и ефективен телеком.
Днес, 10 април, БТК представи новия отбор БТК ADSL Rally Team, с който петкратният шампион на България Димитър Илиев ще се състезава този сезон. Компанията за първи път подкрепя отбор в Националния рали шампионат тази година и избра новото си лице, тъй като най-пълно отразява ценностите и целите и на динамичен и ефективен телеком.

Отборът на Илиев и навигаторът Янаки Янакиев вече се казва БТК ADSL Rally Team, тъй като рали спортът се отличава с високи скорости и бързина, също като високоскоростния интернет. Лично главният изпълнителен директор на телекома г-н Бернар Москени представи новото лого на отбора и новата визия на колата пред срадата на Телефонната палата в София.

„БТК се трансформира все по-убедително в динамичен и ефективен телеком и това са две от водещите ни ценности”, сподели г-н Москени по време на събитието. „Фокусираме се върху нашите клиенти и работим не само за техните телекомуникационни нужди, но и за техните предпочитания и хобита. Знаем, че Митко има много фенове сред нашите клиенти и избрахме да подкрепим именно него, тъй като сме водещият телеком в страната и като такъв искаме да са асоциираме само с най-добрите”, добави той.

„С участието си в шампионата тази година ще докажем, че БТК може убедително да побеждава не само на телекомуникационното трасе, но и в автомобилния спорт”, каза Димитър Илиев. „Много сме щастливи, че зад нас застава най-големият телеком в страната и благодарим за подкрепата, която ни дава ново самочувствие и вяра, че и тази година ще защитим шампионската си титла”.

Митко Илиев е петкратен победител в Националния рали шампионат. Той започва спортната си кариера на 19 и от тогава има няколко Източноеропейски купи на ФИА, трето място в рали „Сан ремо”, победи в ралитата „Виктори – София” и „България”. Той е първият българин, който участва в WRC, а през 2006 и 2007 почели всички състезания в България, в които взема участие.

БТК традиционно е една от най-активните компании, що се отнася до инвестиции в спорт и култура. По този начин телекомът цели да стигне по-близо до живота на клиентите си и да създаде емоционална връзка с тях, като същевременно добави стойност към услугите и продуктите, които предлага. Компанията инвестира в българския спорт и подпомага български отбори и спортисти, тъй като техните успехи са успехи за цялата българска нация.

Изборът на спортове, подкрепяни от БТК, е базиран изцяло върху ценностите на компанията и ориентиран към потребителите на нейните услуги. По този начин, телекомът цели да открои присъствието си в българския социален живот и да се наложи като модерна компания, която предлага ефективни и иновативни решения, подходящи за всякави телекомуникационни потребности.

За БТК
БТК е водещ телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. БТК предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти телекомуникационни услуги от един доставчик. Vivatel е търговското наименование на мобилната мрежа на БТК. Повече информация за БТК, нейните продукти и услуги можете да намерите на 0800 100 и www.btc.bg.

За въпроси:
Адрияна Михайлова
Връзки с обществеността и корпоративни комуникации
Българска телекомуникационна компания АД
тел.: +359 2 949 46 24
e-mail: adriyana.mihaylova@btc.bg
www.btc.bg, www.vivatel.bg; 

Източник: Active Group, Агенция за пълно комуникационно обслужване

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1279