EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
06 Април 09, 12:32 / Автор: EventsTeam
СуперХостинг.БГ е спонсор на първата конференция за SEO технологии у нас
В рамките на SEO конференция 2009 ще се проведат седем лекции, а събитието ще завърши с дискусия относно оптимизацията и маркетинга за търсачки. Всички лектори са водещи специалисти от сектора.
След като стана Генерален спонсор на P2P Conference 2009, българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) ще подкрепи и първата българска конференция, посветена на оптимизацията за Интернет търсачки – SEO конференция 2009 (http://searchengines.bg/conference/).

Събитието ще се проведе на 10 април в Интер Експо Център, София и ще обхване темите за развитието на SEO, SEM, социалните мрежи, Интернет маркетинга и рекламата. Конференцията ще започне в 9:30 ч., а благодарение на нейните спонсори, тя ще е безплатна за гостите. Очаква се сред аудиторията да преобладават уеб разработчици и дизайнери, рекламисти, както и представители на компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в Интернет.

В рамките на SEO конференция 2009 ще се проведат седем лекции, а събитието ще завърши с дискусия относно оптимизацията и маркетинга за търсачки. Всички лектори са водещи специалисти от сектора. Техните имена, както и повече информация за лекционната програма са достъпни тук: http://searchengines.bg/conference/?page_id=17

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.106