EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Организация на събитие

Вземи в gLOG
05 Април 09, 23:39 / Автор: "Приказен ден"
„Приказен ден” открива онлайн магазин със стоки за сватбени и семейни тържества
През месец април Агенция за организация на сватби и тържества „Приказен ден” официално ще открие най-големия онлайн магазин за артикули за сватбени и семейни тържества.
Към средата на месец април Агенция за организация на сватби и тържества „Приказен ден” официално ще открие най-големия онлайн магазин за артикули за сватбени и семейни тържества.

В единственият по рода си онлайн магазин със стоки за семейни тържества www.prikazenden.com ще бъдат изложени над 1000 артикула, голяма част от които ще са внос от САЩ, Канада и страни от ЕС. Много от тези продукти не се предлагат в търговската мрежа, съвсем нови са за българския пазар и ще се продават само в онлайн магазина на „Приказен ден”.

За работещите бъдещи младоженци ограниченото време за пазаруване, както и липсата на изобилие на сватбени артикули и аксесоари превръща техните приятни пред сватбени вълнения в силен стрес. В www.prikazenden.com те ще пазаруват в удобно за тях време, ще имат възможност да разгледат много повече продукти и да направят най- подходящия за тях избор. В магазина още ще може да се намери всичко в помощ на кумовете, шаферите и шаферките.

И още - висококачествени продукти, сувенири и комплекти за кръщене, както и различни елементи за украси на семейни празници, годишнини, детски рождени дни, Коледа, Великден, нова година и т.н. ще бъдат в помощ на всяко българско семейство ценящо празниците и семейния уют.
.........
„Приказен ден” е една от най- търсените сватбени агенции в гр.София. Професионалният и екип е бил в основата на детайлното планиране и организиране на десетки мероприятия от малки сватби в тесен семеен кръг, до юбилейни тържества с гости до хиляда души.

С много внимание и отношение към всеки елемент дизайнерския екип на агенцията е изработвал най-красивите и атрактивни декорации в България.

Сватбена агенция „Приказен Ден” е утвърдена в бранша като бутикова агенция, която предлага перфектно съчетание между отлична организация на събитието и елегантна и изискана декорация. Това съчетание е в основата на успеха на агенцията вече няколко години.

Клиентите на „Приказен ден” са с високи изисквания, ценители на качествените стоки, услуги и луксозни изживявания.

Предпочели сигурността и спокойствието професионален екип да се грижи за организацията на тяхната сватба са двойки както от цялата страна, така и от САЩ, Англия, Шотландия, Ирландия, Франция, Германия, Норвегия, Еквадор, Холандия. Сред смесените бракове на двойки,на които сватбена агенция „Приказен Ден” е организирала дистанционно сватбите, са и булки от Румъния, Индонезия, Русия.

Лице за конаткти: Мариела Камбурова - 0878.740.116

Агенция "Приказен ден"
oрганизация на сватби и тържества
W:http://www.prikazenden.com
E: office@prikazenden.com
O:+359.2.989.20.23
M:+359.878.740.116

Източник:
"Приказен ден"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1153