EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / PR

Вземи в gLOG
12 Февруари 09, 12:36 / Автор: EventsTeam
Милена Атанасова е новият председател на БДВО
Нейната кандидатура бе гласувана с пълно единодушие по време на последното Общо събрание на дружеството, което се проведе на 5 февруари 2009 г.
Председател на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) през 2009 г. ще бъде Милена Атанасова. Нейната кандидатура бе гласувана с пълно единодушие по време на последното Общо събрание на дружеството. Тя приема управлението от Асен Асенов, председател през последните две години.

Милена Атанасова става член на БДВО през 2004 г. и активно участва в работата за развитие на дружеството. От 2007 г. г-жа Атанасова заема длъжността "мениджър връзки с обществеността" във "Фикосота Синтез" ООД и специализира в областта на събитийния мениджмънт. До 2007 г. Милена Атанасова е PR мениджър в "Комюникорп" ООД, преди това работи за "Българска Радиокомпания" ООД (Ретро Радио) и "Хигия" АД.  Практикува в областта на маркетинга, рекламата и връзки с обществеността от 1999 г., трупайки опит в компаниите "Корина България" ООД, "Шнайдер Електрик България" ЕООД, издателство "Парадокс". 

Г-жа Атанасова притежава богат професионален опит от различни сфери – изкуство, книгоиздаване, медии, електро разпределение, вътрешен интериор и дизайн, фармация и детергентна индустрия. 

Милена Атанасова е завършила ”Българска и чешка филология” във факултет „Славянски филологии” на СУ „Климент Охридски” и психология във ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий”. Има множество специализации в областта на връзките с обществеността.

В рамките на последното общо събрание на БДВО бе гласувана и годишната програма на организацията за 2009 г. Тя ще бъде публикувана до края на месеца на официалния онлайн адрес www.bdvo.org.

БДВО e създадена през 1996 г. като доброволно нестопанско сдружение на специалистите в областта на Връзките с обществеността. Философията на дружеството е да обединява сродни по дейност организации, да подпомага работата на специалистите в областта на ПР-а и да следи за спазването на професионалната етика, инициирайки в тази посока създаването на Етичен кодекс на ПР специалистите в България. През 2001 г. БДВО учредява българските награди за постижения в сферата на ПР дейността - ‘ПР Приз’. Те се връчват традиционно вече осем години. Дружеството организира и единствения ПР фестивал в България. БДВО е международно призната организация, член на CERP (Европейската конфедерация за Връзки с обществеността) и Global Alliance (www.globalalliancepr.org).

Председатели на БДВО от създаването на дружеството до момента:

1996 – 1998: доц. д-р Тодор Петев
1998 – 2001: д-р Соня Алексиева
2002 – 2006: Нели Бенова-Димитрова
2007 - 2008: Асен Асенов

Членове на Управителния съвет на БДВО в момента са:

Милена Атанасова, председател
Асен Асенов, изпълнителен директор, CNR Communications
Нели Бенова, изпълнителен директор, Apeiron Communications
Нина Мирчева, директор "Корпоративни комуникации", Мобилтел
Мануела Дюлгерова, експерт "Корпоративни комуникации", Eurobank EFG България
Ралица Жикова, Управляващ директор, Publicis-Consultants / МАРК
Калина Петрова, New Moment PR Agency

Общото събрание на БДВО избира и 3-членна Комисия по етика с мандат от две години и настоящ председател Александър Христов, директор "Корпоративни комуникаци" на Корпоративна търговска банка.

Дейността на БДВО се осъществява с партньорството на „M-Тел” и ПОК „Доверие”.

Източник:
YVOX

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1323