EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / PR

Вземи в gLOG
11 Февруари 09, 11:49 / Автор: EventsTeam
Ardency Consulting ще предоставя консултантски услуги в областта на ПР и маркетинг комуникациите на Аристон С
Според споразумението, Ardency Consulting ще реализира комуникационна кампания за развиване на франчайзинг търговската мрежа на Аристон С.
Ardency Consulting, българска консултантска компания в областта на маркетинг и ПР комуникациите, обяви днес, че е избрана за ПР и комуникационно обслужване на водещата българска модна къща Аристон С. Според споразумението, Ardency Consulting ще реализира комуникационна кампания за развиване на франчайзинг търговската мрежа на Аристон С.

Аристон С са си поставили амбициозната цел да отворят 35 франчайзин обекта за период от 18 месеца. Ardency Consulting ще предостави маркетинг комуникационно консултиране за реализиране на проекта. Задачата на агенцията е да генерира достатъчно високо качествени кандидатури за франчайзинг в България. В допълнение Ardency Consulting ще изгради инфраструктурата за правилни корпоративни комуникации и ще работи върху корпоративна и СЕО репутация и връзки с медии.

Ивайло Борисов, управляващият директор на Ardency Consulting, ще ръководи лично проекта: „Аристон С е прекрасна българска марка с чудесен екип и марктинг. Горди сме, че можем да помогнем на българска компания да развие търговската си мрежа и да създаде водеща корпоративна марка в България.”
###

За Ardency Consulting: Ardency Consulting е консултантска компания за пълно обслужване в областта на комуникациите, която предлага на публични и бизнес организации развитие и реализиране на комуникационни стратегии.
За повече информация: www.ardencyconsulting.com

За Аристон С: Аристон С е водеща българска модна къща предлагаща високо качествена дамска мода чрез марките си Ariston S, a’smove and a’s brands.
За повече информация: www.ariston-s.com

За контакти:
Ивайло Борисов
Ardency Consulting
Тел.: +359 2 958 60 73
Мобилен: +359 887 40 83 86
E-mail: i.borisov@ardencyconsulting.com

Източник: PR in Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1004