EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / PR

Вземи в gLOG
08 Януари 09, 15:04 / Автор: Николета Христова, MB Communications
Марина Георгиева e новият директор "Маркетинг" на 2be
Цялостното позициониране на веригата магазини за мобилни технологии и услуги 2be като и съдбата на популярния рекламен герой Рибока са в ръцете на нов директор на Дирекция „Маркетинг” – Марина Георгиева.
„Позицията директор „Маркетинг” се разкрива за първи път в 2be и се налага в следствие на динамичното развитие на компанията, разрастването на магазинната мрежа и организационната структура в България, а вече и в Македония”, каза Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be. „Поканихме Марина Георгиева да оглави Дирекция „Маркетинг” защото е доказан професионалист с опит и познания в нашия бранш. В допълнение към това ценим нейната креативност, умението й да работи в стресова и динамична среда, да мотивира екипа си и да обединява колегите. Убедени сме, че присъединяването ú към висшия мениджмънт на 2be, ще има положителен ефект върху развитието на компанията и затвърдяването на нейните лидерски позиции на пазара.”

Преди да се присъедини към ръководния екип на 2be Марина Георгиева оглавява Дирекция „Маркетинг” в телекомуникационната компания Транс Телеком ЕАД. Работила е като Маркетинг Мениджър Мобилни Телекомуникации в К&К Електроникс, официален вносител на Samsung за България и като Маркетинг Мениджър в Германос Телеком България.

Марина Георгиева споделя, че основна цел на маркетинг стратегията ще бъдат иновациите в тази връзка ще се засили рекламата в интернет и присъствието в блогосферата. Една от първите инициативи на екипа й е въвеждането на първите ударни отстъпки за електронен магазин – продажби тип „fireball”.

„Маркетинг отделът на компанията расте и аз работя така, както искам екипът ми да работи” – е коментарът й по повод откритите позиции в 2be.

Марина Георгиева има магистърска степен с две специалности от Университета за национално и световно стопанство, София.

За 2bе
2be (http://www.2be.bg) е търговското наименование на българската верига магазини за мобилни технологии и услуги с над 12-годишна история. Собственик на търговската марка 2be е фирма “Кимимпекс Търговия и Лизинг” ООД. Днес в 2be работят над 1000 висококвалифицирани служители.

В момента магазинната мрежа на 2be включва 126 магазина в цялата страна. През 2007 година компанията инвестира над 4 млн. лева в разширяването на своята магазинна мрежа. През септември тази година 2be стъпи с 13 магазина и на Македонският пазар, като се очаква до края на тази година техния брой да надхвърли 25.

2be е единствената верига в България, която работи с всички телекомуникационни оператори. В магазините от веригата 2be потребителят има възможност на едно място да избира между всички налични оферти на пазара за мобилни телефони, услуги и потребителска електроника. Целта на 2be е да предложи пълно разнообразие на едно място, да направи мобилните комуникации максимално достъпни и удобни, като помогне на своите клиенти да вземат най-доброто решение за стандарта си на живот и за потребителските си нужди. Философията на компанията е да предлага на едно място всички продукти и услуги в сферата на телекомуникациите.

За повече информация:
Прес офис
Николета Христова
02/9878130
0888605252
hristova@mbcomms.com

Източник: 
MB Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1306