EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
13 Ноември 08, 20:48 / Автор: EventsTeam
101 минути онлайн дискусия за е-разплащанията в България
Общо 250 потребители взеха участие в разговора организиран от ЧЕЗ и ePay.

Общо 101 минути продължи първата онлайн дискусия посветена на безкасовите плащания в България. Дискусията бе организирана вчера от ЧЕЗ, ePay и ICT Медия. Представителите на двете компании отговориха на общо 103 въпроса, от които 51 към ЧЕЗ и 52 към ePay.

Високият интерес към дискусията личи и от факта, че 36 мнения са били написани след края на дискусията, в рамките на дискусията - 98, което означава средно по 1,03 мнения в минута. Активно участващи в дискусията са били 48 потребители, а 250 са наблюдавали разговора. Други 120 са чели архива на разговора след края на дискусията.

„Много сме доволни, защото се получи разговор по тема, която се оказа, че вълнува не само нас. Ние искаме да популяризираме безкасовите начини за плащане и този разговор ни даде необходимата информация, за да знаем как да го направим по-успешно,” заяви след края на дискусията Зорница Йорданова директор дирекция „Маркетинг и подпомагане на продажбите” в ЧЕЗ Електро.

В рамките на дискусията се обсъждаха въпроси свързани със сигурността на разплащанията, видовете плащания, както и възможностите за стимулиране на клиентите да използват е-разплащанията.

Източник: AMI Communications


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1106