EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
13 Ноември 08, 21:42 / Автор: ПроКредит Банк
Над 100 фирми заявиха участие в третото изложение на клиентите на ПроКредит Банк във Варна
С тази проява, която ще се състои на 21 и 22 ноември, банката отбеляза седмата годишнина от основаването си
Трето изложение на клиентите на ПроКредит Банк във Варна, 21-22.11.2008 г.Вече традиционното изложение на клиентите на ПроКредит Банк ще се проведе на 21 и 22 ноември в Двореца на културата и спорта – Варна. 

Изложението под надслов „Създадено от клиентите на ПроКредит Банк” се организира от банката като комплимент към лоялните й клиенти по повод седмата годишнина на финансовата институция.

Банката осигурява за своите клиенти специално изградени щандове, провеждане на презентации и възможност за осъществяване на контакти между представители от различни бизнеси. Над 100 малки и средни предприятия от цялата страна от сферите на хранително-вкусовата и текстилната промишлености, производители на мебели и дограма, кожени изделия, рекламни къщи и търговци на строителни материали, машини и оборудване, риболовни принадлежности, леки автомобили, опаковъчни материали, строителни нововъведения, бои, козметика, сладкарски изделия и др. вече заявиха своето участие и ще представят продуктите и услугите си по време на тазгодишното изложение.

В дните на „Създадено от клиентите на ПроКредит Банк” банката кани всички жители и гости на Варна да са запознаят с бизнеса и постиженията на клиентите й. Както винаги, за най-малките посетители на изложението, ПроКредит Банк е осигурилa забавления с клоуни, балони, музика и изненади.

Към края на месец юни 2008 година, ПроКредит Банк България разполага със 72 клона в цялата страна. Общият текущ кредитен портфейл на банката възлиза на близо 1,120 млн. лева, отпуснати на повече от 59,000 малки предприятия и физически лица. Размерът на депозитите възлиза на близо 678 млн. лева, а броят на активните клиентски сметки в ПроКредит Банк към края на месец юни е почти от 225 хил. От тях 66,410 са спестовни и срочни влогове, 51% от които са със салдо под 2,000 лева. Големият брой малки спестовни влогове в банката е отражение на факта, че всички ПроКредит Банки са твърдо ориентирани към ''отговорно банкиране'', което допринася за социалното и икономическо развитие на населението.

За повече информация:
Биляна Миланова
ПроКредит Банк (България) АД 
02 813 51 54
02 813 51 10
b.milanova@procreditbank.bg

Асен Ланзов 
ПроКредит Банк (България) АД
02 813 51 54
02 813 51 10
a.lanzov@procreditbank.bg

Източник:
ПроКредит Банк

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1131