EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
30 Септември 08, 11:17 / Автор: EventsTeam
Камарата на занаятите и професиите, област Индр, Франция вече имат свои официални партньори в България!
Представители на PR Agency Anettevents, както и на фирми и институции, които вече са работили по програмите за обмен на стажанти като „Лагард” ООД, Техникума по туризъм-Варна и Френската езикова гимназия-Варна ще участват в първата по рода си европейска среща на 3 октомври 2008 г. , организирана от френския президент Никола Саркози в качеството му на Председател на ЕС.
Част от франкофонската общност във Варна все още помни шоколадовото парти проведено през пролетта на 2008 г. в ресторант Бохеми, Варна. Тогава за първи път в морската столица гостуваха представители на Камарата на занаятите и професиите, област Индр, Франция. Посрещането на френската делегация и шоколадовата презентация бе организирана от PR Agency Anettevents.

През лятото на 2008 г. Камарата на занаятите и професиите, Франция и PR Agency Anettevents сключиха договор за партньорство по няколко програми финансирани от Европейския съюз. По смисъла на споразумението българската агенция ще сътрудничи при осигуряването на стажове в България на френски специалисти, чието заплащане и финансови разноски са изцяло поети от фондове на Европейския съюз. Българските работодатели, които приемат на работа чуждите специалисти ще могат да се възползват от техните умения и знания и ще дадат шанс на собствения си персонал да обмени професионален опит.

Първата група млади френски специалисти ще бъдат приети през месец ноември 2008 г. от фирма Лагард ООД, МОЛ Варна, Интерсервиз Узунови АД. Очакват се и други потвърждения от варненски фирми. Развитието на програмата предвижда и разширяване на географската област на действие към други български градове.

Във връзка с подписаното споразумение и предстоящите проекти, представители на PR Agency Anettevents, както и на фирми и институции, които вече са работили по програмите за обмен на стажанти като „Лагард” ООД, Техникума по туризъм-Варна и Френската езикова гимназия-Варна ще участват в първата по рода си европейска среща, организирана от френския президент Никола Саркози в качеството му на Председател на ЕС.

Срещата в Берси, Париж на 3 октомври 2008 г. е под мотото „10 000 стажанти в Париж”. На събитието ще присъстват представители на 27 европейски държави членки на ЕС. Цел на срещата е насърчаване и оптимизиране професионалната мобилност на младите хора. Поканата за участие в това мащабно събитие отправена към 20 членната варненска делегация е единствена за България.

Участниците в събитието ще имат честта да бъдат приветствани лично от Никола Саркози – Президент на Франция и на ЕС.

Анета Недялкова

CEO
PR Agency Anettevents

Източник: PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1222