EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
26 Септември 08, 18:17 / Автор: PR Agency PRoFile
Луксозен шоурум на „Киров и Син” отвори врати в Пловдив
Новият шоурум е разположен на площ от 1200 кв. м, където умело са представени италианските фабрики за луксозно обзавеждане за баня в няколко категории, най-новата от които е за осветителни тела=
Луксозен шоурум на „Киров и Син” отвори врати в Пловдив, 24.09.2008 г.24.09.2008 г. В изискана и шикозна обстановка, на централно място в гр. Пловдив известно като „Водната палата” и непосредствено до Пловдивския панаир, отвори врати нов луксозен шоурум на „Киров и Син” – информира агенция ПРоФайл. Събитието бе уважено от подбрани вип гости, а вечерта доби още по-специален характер при появата на трио „Юник войсес”, които поднесоха своите изпълнения като комплимент за младия предприемач – Стефан Киров. 

Новият шоурум е разположен на площ от 1200 кв. м, където умело са представени италианските фабрики за луксозно обзавеждане за баня в няколко категории, най-новата от които е за осветителни тела:

- Мебели : Pianca, Pinton, Monaco, Cantori, Offinterni, Mapisa, Rattan Wood;
- Фаянс, теракота и гранитогрес: MIRAGE, FAP, Atlas Concorde, Dado, LARIA KLINKER, SANCHIS, AZULEJOS BORJA, QUARELLA, SERENISSIMA, TREND;
- Санитария, вани, батерии и душ-кабини: JACUZZI, SAMO, GRUPPO TRESSE, HATRIA, CATALANO, BRANCHETTI, FANTINI, ZAZZERI, KERASAN, OML;
- Осветителни тела: GALLERY, ITRE, LINEA LIGHT, AXO LIGHT, OTY LIGHT, FONTANA ARTE.

Освен че се намира на централно място, сградата е просторна и изпълнена с много светлина идваща от стъклената и фасада, а за удобство на посетителите са предвидени достатъчно парко-места.
За уникалното представяне на мострите в изложбената зала "Киров и син" се довери на световно утвърден екип италиански дизайнери.

Инвестицията за новият проект възлиза на стойност 300 000 евро. Това е четвъртият поред луксозен проект на компанията (2 в София и 2 в Пловдив). През месец май т.г. „Киров и Син” направиха звездно откриване на новото дизайнерско студио в столицата на бул. „Витоша” 192.

Източник:
PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0986