EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
11 Септември 08, 13:03 / Автор: Arco Invest
Стартира изграждането на най-големия проект на Arco Invest в България - MANASTIRSKI L!VD APARTMENTS
Очаква се комплексът да бъде завършен през 2010 г.
10 септември 2008 г., София
MANASTIRSKI L!VD APARTMENTSArco Invest, част от естонската компания за недвижими имоти Arco Vara Group, направи първа копка на новия си проект Manastirski L!VD Apartments. Новият комплекс, който е най-голямата инвестиция на компанията в България, ще бъде изграден в квартал „Манастирски ливади - Запад”.Стартира изграждането на най-големия проект на Arco Invest в България - MANASTIRSKI L!VD APARTMENTS

Първата копка на Manastirski L!VD Apartments бе направена от Филип Стоянов, Главен изпълнителен директор на „Холдинг пътища” АД и Емил Мечикиян, Главен Мениджър, Арко Инвест.

„Надявам се, че този проект ще бъде също толкова успешен колкото и първият ни - „BLVD Residence” на бул. Мадрид в София”, коментира главният мениджър на Направление Инвестиции на Arco Vara, г-н Вейко Таевере.

Стартира изграждането на най-големия проект на Arco Invest в България - MANASTIRSKI L!VD APARTMENTS

Manastirski L!VD Apartments ще включва три жилищни сгради с разгърната площ 35 000 кв.м., които включват 284 апартамента, 25 търговски помещения на приземния етаж и охраняем паркинг за 217 автомобила. Вече е подписан договор на стойност 6,1 млн. евро с „Пътностроителна техника” ЕАД за изграждане на комплекса на етап „Груб Строеж”.

Продажбите се осъществяват ексклузивно от „Арко Имоти” ЕООД. Повече информация за обекта можете да намерите на www.arcoreal.bg, http://www.arcoinvest.bg/livd/ 

MANASTIRSKI L!VD APARTMENTS в цифри:
 
·          Общ брой търговски помещения – 25
·          Общо апартаменти и ателиета – 284 
·          Общ брой паркоместа – 217
 
„Арко Инвест” ЕООД е собственост на естонската Arco Vara - водеща компания за недвижими имоти на Балтийския пазар, която разширява присъствието си в България, Румъния и Украйна. Основната дейност, която Arco Vara извършва, е развитие и инвестиции в областта на недвижимите имоти, както и свързаните с това услуги като брокерска мрежа, консултации, покупко-продажба и строителство. Компанията има 26 офиса в 6 държави и в нея работят над 570 служители. Според консолидирания отчет на компанията за 2007 г. нетните продажби се равняват на 46 млн евро, чиста печалба 15 млн. евро и активите на фирмата са оценени на 228 млн. евро. Arco Vara е регистрирана на фондовата борса в Талин.
За повече информация:

Аделина Ковачева
Мениджър маркетинг и реклама
Arco Real Estate 

Информация за "Първа копка" на жилищен комплекс L!VD Apartments, 10.09.2008 г.

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.101