EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Август 08, 14:23 / Автор: APRA Porter Novelli
Варненци живеят активно на плажа със спорт и балансирано хранене
Отпускари спортуваха цял ден за здраве с НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ, водещата Нана и професионални инструктори на второто издание на “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” във Варна.

“ЖИВЕЙ АКТИВНО!” 2008 във Варна, 12.08.2008 г.

Стотици варненци и гости на града взеха участие във второто издание на инициативата на НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ “ЖИВЕЙ АКТИВНО!”, която се проведе за втора поредна година в гр. Варна на 12 август. Заедно с водещата на предаването “Déjà vu” Нана и най-добрите спортни инструктори, отпускарите отделиха един ден от лятото, за да се погрижат за здравето си.

“ЖИВЕЙ АКТИВНО!” 2008 във Варна, 12.08.2008 г.

На втора буна на варненския плаж, в продължение на целия ден, бяха организирани безплатно тренировки и уроци по йога, пилатес, каланетика, латино танци, плажен тенис, волейбол и хип-хоп за всички желаещи. В специално построена шатра на плажа стотици ентусиасти се включваха в спортните активности и научиха много интересни неща за балансираното хранене и движението от Нестле България. Водещата Нана също не пропусна да се включи в активностите и спортуваше наравно с участниците. 

“ЖИВЕЙ АКТИВНО!” 2008 във Варна, 12.08.2008 г.

Активният ден на плажа за варненци започна с релаксиращи йога упражнения и здравословна зърнена закуска NESTLE FITNESS и завърши с купонджийски уроци по хип-хоп. Участниците в събитието се забавляваха с атрактивната игра – TWISTER. Танцьорите заредиха всички веселяци с много енергия и настроение, заедно с Нана, която не пропусна да се поразкърши.

“ЖИВЕЙ АКТИВНО!” 2008 във Варна, 12.08.2008 г.

Кафе паузите и полезните бисквити ЖИТЕН ДАР с фибри и пшеничен зародиш бяха задължителен елемент от деня. На обяд едни участваха във волейболното състезание, а други засищаха глада си с вкусни супи MAGGI. И докато родителите спортуваха, малчуганите се забавляваха с аниматори, игри и състезания. Специално за най-малките беше отделен кът, където децата се забавляваха на надуваемия замък, играха футбол, взимаха снимка с любимия си герой Батман за спомен и спечелиха много награди.

“ЖИВЕЙ АКТИВНО!” е проект на НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД и цели да популяризира ходенето пеша като удобен и лесен начин за физическа активност в градска среда. Всяка година хиляди столичани ходят пеша от НДК до Южния парк в подкрепа на инициативата. “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” е част от цялостната програма за популяризиране на здравословния начин на живот, която най-голямата хранителна компания в света осъществява в България. 

През 2008 г. третото поредно издание на инициативата “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” се проведе в София на 22 юни. Повече от 10 000 участници се включиха в пешеходния поход и спортните активности, заедно с Нешка Робева, Мария Гроздева, Тити Папазов, Ники Желязков, Владо Николов, Армен Назарян, Йорданка Благоева, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова и Страшимира Филипова. От 2006 г. досега, повече от 20 000 души са взели участие в инициативата, подарявайки на себе си и семействата си един наистина здравословен ден. 

Инициативата се организира с подкрепата на Санома Блясък България, вестник Меридиан мач, вестник Телеграф, вестник Черно Море, Алфа радио, радио Дарик Бургас, радио Гларус Микс, БГ радио и радио Energy.

Източник:
APRA Porter Novelli

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0865