EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
06 Август 08, 12:49 / Автор: ПР Агенция ПРЕЗЕНТА
В Бургас работят за националния бойкот срещу правителството
Местните лидери на трите политически сили, ГЕРБ, СДС и ДСБ, се събраха на работна среща за подготовката на националния бойкот срещу правителството.
Местните лидери на трите политически сили, ГЕРБ, СДС и ДСБ, се събраха на работна среща за подготовката на националния бойкот срещу правителството. Срещата беше инициирана от областния председател на ГЕРБ Димитър Бойчев. Той заедно с общинския председател на ГЕРБ Иван Вълков, областният лидер на СДС Владимир Павлов и общинският председател на ДСБ Таня Рускова се срещнаха в офиса на Европейската народна партия в Бургас. Трите политически сили членуват в ЕНП и целта им е България да бъде управлявана според европейските принципи. Това са либерална демокрация, свобода, семейство, хуманизъм, мир, толерантност и отговорност. 

За трите партии е изключително важно да успеят да върнат доверието на българските граждани за възможната проевропейска ориентация на страната. “Искаме да скъсаме с азиатския модел на управление, защото той е пагубен за страната ни”, категорично заявиха представителите на трите политически сили в Бургас. 

ГЕРБ, СДС и ДСБ се договориха да организират местен щаб на областно ниво, който да работи за националния протест в Бургас и региона. Разбраха се да ангажират и гражданските структури. Отворени са да приемат всяка подкрепа и ще се обединят с всеки недоволен от сегашното управление на страната. Според тях “екшън планът “ на Плугчиева няма да заработи. Евентуалната дата, на която да се проведе националният бойкот, разискваха да бъде насрочена за втората половина на месец септември, когато институциите реално ще работят. 

Окончателният състав на областния щаб за подготовката на националния бойкот срещу правителството ще бъде определен до седмица.

Агенция Презента:
056/ 84 23 99

Източник:
ПР Агенция ПРЕЗЕНТА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1211