EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

01 Август 08, 17:21 / Автор: Община Бургас
Официално становище на организаторите на конкурса „Бургас и морето 2008“
Община Бургас, „Бургас и морето 2008“ и компанията съорганизатор- „24/7” с изненада научиха от македонски медии, че един от допуснатите до финала участници, Илия Тепев, е обявен за издирване от Интерпол. Благодарение на бързата реакция на общината, сигналът е предаден в Бургаската полиция, която е поела случая. Илия Тепев вече официално е отстранен от конкурсната програма и организаторите заявяват своята готовност за пълно съдействие на властите за окончателното разрешаване на създалата се ситуация.
Община Бургас и „Бургас и морето 2008“ и компанията съорганизатор- „24/7” с изненада научиха от македонски медии, че един от допуснатите до финала участници, Илия Тепев, е обявен за издирване от Интерпол. Благодарение на бързата реакция на общината, сигналът е предаден в Бургаската полиция, която е поела случая.

Илия Тепев вече официално е отстранен от конкурсната програма и организаторите заявяват своята готовност за пълно съдействие на властите за окончателното разрешаване на създалата се ситуация.

Песента на издирвания от Интерпол участник „Носете ме времена“ е допусната до финал след гласуване от подборната комисия на фестивала. Организаторите подчертават, че са се интересували само и единствено от качествата на дадена творческа продукция, а не от миналото на изпълнителите й, но в същото време се надяват случаят да бъде разрешен възможно най-бързо.

0882 00 30 33

Източник:
Община Бургас

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1019