EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
28 Юли 08, 22:41 / Автор: Симеон Митев
Българска корпорация в EVE ONLINE набира нови членове
Над 70 фенове на виртуалната вселена се събраха в София на втори годишен фест
Над 70 фенове на виртуалната вселена EVE ONLINE се събраха на 19 юли в столичната зала СОФПРЕС в рамките на втория годишен фест на играта у нас. Целта на събитието, организирано от една от най-силните български корпорации във виртуалната вселена – BECKS – е популяризиране на играта в България и привличане на нови членове на организацията.

EVE ONLINE е масова мултиплейър онлайн игра, разработена от компанията CCP (
ccpgames.com) от Рейкявик, Исландия. Тя представя една огромна и впечатляваща виртуална вселена, изпълнена с неизвестност и предизвикателства. Всеки играч сам избира начина на игра и какво и как ще прави. От спокоен и търпелив миньор на руди човек може да бъде и обикновен производител или дори индустриален магнат, търговец на стоки в локалната система или пазарен монополист, известен боен пилот, собсвеник на корпорация или дори лидер на могъщ алианс, лъжец или шпионин. EVE не налага стереотип на игра. EVE предлага средствата, но начина на игра и приключенията са предоставени в ръцете на играчите сами да определят хода на събитията в един реално съществуващ виртуален свят изграден от стотици звездни системи, свят базиран на реални човешки взаимоотношения, понякога дори опасен.

Сред българите в EVE има сформирани над 5 корпорации, от които 2 са се доказали във времето. Корпорацията BECKS (Bulgarian Experienced Crackers) е една от тях. Създадена с идеята за чисто индустриална корпорация, днес тя включва бойни пилоти с умения и възможностти да управляват космически кораби от клас капитал (capitals). Всеки нов играч може да се присъедини към организацията, попълвайки редиците на бойното крило (флеет) или заемайки място до експертите индустриалци. На официалния сайт на корпорацията можете да намерите необходимата Ви информация -
http://eve-becks.com.

За повече информация относно българската общност посетете порталния уебсайт:
http://eve-bg.com.

За контакти:
Симеон Митев
[Botzman]
тел.:     0886 42 97 01
Skype: simeon.mitev
ICQ:    268536178

Източник: Симеон Митев

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1027