EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
28 Юли 08, 23:50 / Автор: Несебър Мото
Двойно злато за Несебър Мото
Този кръг се проведе в памет на Веселин Манолов, състезател на Несебър Мото, който загина миналия месец на писта Серес, Гърция.
Титлата Републикански шампион за 2008 г. в клас Супербайк 1000 куб. см. спечели Петър Диянов след завършилия последен кръг на писта „Долна Митрополия”. Диянов стартира от първа позиция след като даде най-добро кфалификационно време. Отлично каране с класа пред своите конкуренти и първо място за талантливия състезател на Несебър Мото с мотоциклет Сузуки. Той спечели безапелационно всички стартове през сезона в този високоскоростен клас и заслужено вдигна купата на победителя. „Не беше трудно а много горещо. Направих най-добрата си обиколка за сезона, но може и още”  - заяви с усмивка шампиона след състезанието.

Първо място във временното класиране на Източноеврпейския шампионат по Супермото SOpen извоюва Росен Тончев с КТМ. В жестока борба сред 27 състезателя от седем страни той показа класата си с перфектно каране и атрактивни скокове на писта N 1 в света и заслужено триумфира. Стартът на състезанието бе и кръг от Европейска купа, в която Тончев продължава да гони първото място след като заради контузия пропусна първият кръг. 

„Доволен съм, че излязох начело в Източноевропейския шампионат, но предстоят още две състезания в Турция и Гърция, където се надявам да затвърдя първото място. Има много добри състезатели и борбата ще е до последния манш” - сподели Росен Тончев след като опита от шампанското на победителя. 

Този кръг се проведе в памет на Веселин Манолов, състезател на Несебър Мото, който загина миналия месец на писта Серес, Гърция. На всички купи от състезанието бе гравиран неговия лик.


За допълнителна информация:
Атанас Терзиев
0887/ 258 101

Източник: Несебър Мото

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1029