EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / PR

Вземи в gLOG
21 Юли 08, 13:01 / Автор: В-к "Дневник"
Камелия Славейкова е новият директор на Shell за България
Камелия Славейкова остава и мениджър "Комуникации" в Shell за Централна и Източна Европа, каквато позиция тя заемаше досега.
Камелия Славейкова, изпълнителен директор и старши представител за групата Royal Dutch Shell в БългарияКамелия Славейкова е новият изпълнителен директор и старши представител за групата Royal Dutch Shell в България, съобщиха от компанията. Досега постът се заемаше от Малина Атанасова, която продължава своята кариера в регионалните структури на Shell, става ясно от информацията.

Камелия Славейкова остава и мениджър "Комуникации" в Shell за Централна и Източна Европа, каквато позиция тя заемаше досега. Кариерата й в Shell България започва от 1993 г., като през първите години оглавява отдел "Маркетинг и реклама", последователно на местно и регионално ниво. В периода 2000 г. – 2003 г. работи в маркетинг отдела на европейските структури на Shell. Камелия Славейкова има и дългогодишен опит в управление на корпоративните комуникации на компанията на местно и регионално ниво, като от 2 години заема длъжността Мениджър "Комуникации" за Централна и Източна Европа.

"Моята цел е да продължа да работя за утвърждаването на Shell в България като водеща иновативна и отговорна световна компания, фокусирана върху търсене на решения на новите енергийни предизвикателства и посрещане на растящите нужди на потребителите. Вярвам, че чрез своята работа ще създам предпоставки за ефективен диалог между компанията и съответните организации и институции в България с цел утвърждаване на добрите бизнес практики и успешното развитие на страната ни", заявява в прессъобщението Камелия Славейкова.

Камелия Славейкова има магистърска степен по бизнес администрация за ръководни кадри (Executive MBA) от Американския Университет в България. Преминала е през редица международни обучения и квалификации в системата на Shell. Завършила е специалността "Политическа икономия" (понастоящем "Макроикономика") в Университета за национално и световно стопанство в София. 

Източник:
в-к "Дневник"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0894