EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
10 Юли 08, 19:16 / Автор: M3 Communications College
M3 Communications College ще обучава екипа на Annetevents
Варненската фирма Anettevents от вчера е представител на МЗ Communications Group в региона. Партньорският договор беше подписан от собствениците на двете агенции Максим Бехар и Анета Недялкова.
Варненската фирма Anettevents от вчера е представител на МЗ Communications Group в региона. Партньорският договор беше подписан от собствениците на двете агенции Максим Бехар и Анета Недялкова. 

Всички служители на Anettevents ще преминат безплатен курс на обучение в МЗ Communications College, който е единственото лицензирано учебно заведение по PR в страната. Акцентът при обучението ще бъде "проиграването" на най-успешните от общо над 4000 кампании на M3. Специално внимание ще бъде отделено на кризисния PR.

Това е първият филиал на M3 Communications Group в България. Очаква се до 2010 г. компанията да сключи партньорски договори и с други компании в страната.

M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване. Основната дейност на компанията обхваща: Public & Media Relations, управление на събития, маркетингови комуникации и реклама, бизнес конференции и срещи, пресмониторинг, web услуги.

В компанията, която в момента обслужва около 89 клиента, работят повече от 60 души на пълен работен ден и над 20 почасово. За последните 14 години компанията е реализирала повече от 3600 проекта, а M3 Communications College е единственият лицензиран център по PR и маркетинг в България.

От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton Inc., която съществува от 1927 г. и има 74 офиса в 42 страни.

Anettevents е варненска PR компания, предлагаща услуги в областта на PR, интегрирани маркетинг комуникации и събитиен мениджмънт. Компанията е официален PR на Програмата на Френската камара на професиите и занаятите по отношение на обмяната на професионални кадри между Франция и България. 

Източник:
М3 Communications College

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0961